Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

-

gittim adam gibi fiyat sordum ana bacı girişti dedim internettekinden farkları ne farkını soylersen alabilirim kendisi onun yerine ana bacı sovmeyi tercih etti burda bunu konusmak istemem yaşı filanda küçükmüdür bilmem ama gereksiz bir konusma sergiledi satıcı olarak tutumu ve scripti gerçekten ÇÖP! açık söylemek gerekirse kim almak ister istemez buna karışamam fakat benim fikrim bu

DF
1201 1202 1203 1204 1205

Çocuk önce fiyat sorup sonra sanki ne yaptınız ki? zaten paylaşıldı bu internette var tavırlarına girip alaycı bir tavır takınıyor zaten amacının satın almak olmadığını burada anlıyorum önce şunu söylemek istiyorum bu script internette yok, bu kardeşin dediği gibi kolay olsa hiç mesaj atmaz yaparlardı çoğu insana script sattık destek verdik tek birinin bizden şikayeti olduğunu düşünmüyorum hakkımızda şüphesi olan bana ulaşabilir referans verebilirim

Yukarıda konuşmadan ufak bölümler attım çocuğun konuşmanın devamındaki "evet satarsın sen bunu, aynen alırlar senden,alırsın" gibi alaycı tavırları sonucu küfür ettim öyle girişmedim yani :) ve engelledim ki gayet normal iş yapıyoruz emek veriyoruz bu tarz çürük elmalarla karşılaşmak istemiyoruz

Çocuğun forumdaki konularına baktım kendisi tamamen hazırcı zaten düzenleme yapabilecek biri değil tek bilgisi hazır scripti startlamak olan biri bana bu kadar bilmiş konuşmasın

DF
Son düzenleme:
Konuya güncelleme yapıyorum script aklı çalışmayan insanlara satılmıyor lütfen mesaj atıp zaman kaybettirmeyin bize

DF
Son düzenleme:
Bu scripti yapmanın kolay olduğunu düşünenlerin ellerinde bilgisayar olduğunu farzediyorum. Siz yapın kullanın veya paylaşın, bu vrp'den çevirme değildir daha önce de belirttiğim gibi mhacking base alınarak kendimiz yazdık bu konuda bir yorum daha gelirse yetkililerden rahatsız ettikleri ve konuyu baltaladıkları için gereken işlemi yapmalarını diliyorum. Yorumlara sorularınızı veya satın aldıktan sonraki deneyimlerinizi, istek ve şikayetlerinizi bekliyoruz. İyi Forumlar..

DF
ugurakay ugurakay ettiğin küfürleride paylaşırmısın lütfen bu konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum neyse

DF
ugurakay ugurakay ekledim sizi discord adım Mali#3552

DF
Alacaklara dikkat tablet olmadan kullanabiliyorsunuz ve polislere mesaj gitmiyor. Satıcı tam paragöz scripti tam yapmadan veriyor isterseniz yaparız diyip 50 tl daha istiyor. Bildirim scriptini yani bildirim yerleri tipini biz vermicez diyor script satıyorsan her şeyi ile yani gerekli scriptlerin ayarlanıp vermesi lazım yok biz vemeyeceğiz siz yapacaksınız bu satış ahlakına aykırı benim şahsi görüşüm rezalet bir satıcı.

DF
Gayet güvenilir ve ilgililer her türlü konuda destek sağlıyorlar +ref

DF
Mali arkadaşımızın bu saçma yorumunu birlikte inceleyelim

1- )
Vaat etmediğimiz şeyler üzerinden ilk yorumunu yapıyor
Alacaklara dikkat tablet olmadan kullanabiliyorsunuz ve polislere mesaj gitmiyor.
Buraya kadar sıkıntı yok konumuzda script için tablet olmadan kullanamazsınız, polislere mesaj gider demediğimiz halde pozitif düşünülebilir eleştiri ve bilgilendirici bir yorum olarak kabul edilebilir.

2-)
Devamında gelen
Satıcı tam paragöz scripti tam yapmadan veriyor isterseniz yaparız diyip 50 tl daha istiyor.
Saçmalığın daniskası yukarıda da dediğim gibi vaat etmediğimiz şeyler üzerinden sanki olması gerekiyormuş gibi yorum yapıyor, Kendisine isteği karşılığında belli bir ücretle polise ihbar gitmesini ve hacker tableti olmadan kullanılamaz hale getirebileceğimizi isteklerini yapabileceğimizi söylediğimizde paragöz oluyoruz ve scripti tam yapmamış oluyoruz eğer ben konumda polislere bildirim gider, tablet olmadan kullanamazsınız demiş olsaydım ve arkadaş oyuna girdiğinde bunlarla karşılaşmamış olsaydı biz bunlar için ücret isteseydik kabul edilebilirdi. sıkıntı burada başlıyor eleştiriden çıkıp hem paragözlükle hem "tam yapmadan veriyor" gibi saçma bir şeyle suçlanıyoruz

3-)
Yukarıda aslında bunun bir eleştiri değil de baltalama olduğunu anlıyoruz yine de son bölümü de birlikte değerlendirelim.
Bildirim scriptini yani bildirim yerleri tipini biz vermicez diyor script satıyorsan her şeyi ile yani gerekli scriptlerin ayarlanıp vermesi lazım yok biz vemeyeceğiz siz yapacaksınız bu satış ahlakına aykırı benim şahsi görüşüm rezalet bir satıcı.
Bildirim scripti dediği "pNotify" internette herkesin açık kaynak olarak ulaşabileceği bir script bizim test serverimizde yüklü olan ise css kodlarıyla oynanmış göze daha hitap eden bir hale getirilmiş versiyonu. Arkadaş serverimize girip pNotify tasarımını verecek misiniz dediğinde bu tasarımı kendimiz yaptığımızı pakete dahil olmadığını söyledik ve herkese açık ücretsiz pNotify scriptini indirdiğiniz taktirde scriptin ve bildirimlerin çalışacağını söyledik kendisi vereceği 100tlnin içinde hackerjob dışında pNotify tasarımı da istediği için olumsuz ayrıldık ve böyle bir yorum attı

DF
ben satın aldım (mali ile) almaz olaydım adamın desteği küfürlü ahlaksız terbiyesiz bi insan bu tarz öküzlerin hesapları kapatılmalı bence ortada dolandırılan biz olduk

DF
İlk olarak eleştirilere karşı açık değilsiniz!
Sonra @ayberkkys sizin uğraştığınız serverin sahibi yani yandaş mesaj.
Hacker ise kişi tablet kullanmalı bu eksikliğin scriptin tam olmadığını ifade eder.
Bir script satacaksanız tam olmalı ve ek ücretler ilana yazılmalı.
O zaman resimleri default haliyle olan bildirim sistemiyle atacaksınız bu kandırmaya girer.
Lütfen bir de konuşma sırasında kickleyip engelleme gibi küçük yaştaki çocuğun yaptıklarını yapmayınız.

DF
ben satın aldım (mali ile) almaz olaydım adamın desteği küfürlü ahlaksız terbiyesiz bi insan bu tarz öküzlerin hesapları kapatılmalı bence ortada dolandırılan biz olduk
Hiçbir alışveriş yapmadık sizi tanımıyorum bile

İlk olarak eleştirilere karşı açık değilsiniz!
Sonra @ayberkkys sizin uğraştığınız serverin sahibi yani yandaş mesaj.
Hacker ise kişi tablet kullanmalı bu eksikliğin scriptin tam olmadığını ifade eder.
Bir script satacaksanız tam olmalı ve ek ücretler ilana yazılmalı.
O zaman resimleri default haliyle olan bildirim sistemiyle atacaksınız bu kandırmaya girer.
Lütfen bir de konuşma sırasında kickleyip engelleme gibi küçük yaştaki çocuğun yaptıklarını yapmayınız.

Yukarıda yaptığınız eleştiri değil de saçmalık olduğunu açıkladım
Hala aynı şeyleri yazıyorsunuz allah sabır versin çevrenizdeki insanlara

Sizin uğraştığınız serverin sahibi yandaş dediğiniz ayberkkys ayberkkys ile alışveriş yapıyoruz kendisi tarafından hesabıma 2 gün içinde 700tlden fazla para geldi ve sürekli yardım etmeye çalışıyorum benim uğraştığım serverin bir sahibi yok bu bir hayal dünyasından çık

gPq3BZ.png 9YQJOo.png

Buraya referans bırakıyorum hakkımızda şüphesi olan ekleyip hakkımızda bilgi alabilir.
lil becha#2837
Soldato#6828

Şu forumda kafası çalışmayan insanlarla uğraşmaktan çok sıkıldım bu yorumumdan sonra tek kelime etmeyeceğim çevrenizdekilere sabır diliyorum

DF
Ulan çıldırtacaksınız beni gerçekten mi??? yazıyor bir de şu scripti indirip kursana benimkiyle alakası var mı siz nereden buluyorsunuz beni ya

Dostum bilmiyorum ne kadardır bu işlerle uğraşıyorsun ama

Kod:
function mycb(success, timeremaining)
    if success then
        print('Success with '..timeremaining..'s remaining.')
        TriggerEvent('mhacking:hide')
    else
        print('Failure')
        TriggerEvent('mhacking:hide')
    end
end

Citizen.CreateThread(function()
  while true do
    Citizen.Wait(0)
    if IsControlJustReleased(1,213) then -- Home key
      TriggerEvent("mhacking:show")
      TriggerEvent("mhacking:start",7,35,mycb)
    end
  end
end)

Bunu eklemek bu kadar zor olmamalı ya?
ve eleştiri kaldıramıyorsun tek bildiğin küfür ve argo :D

Bu şekilde olmaz bu işler

DF
Ya şakamısın sen şaka mııı yemin ediyorum çıldıracam onu ekleyince bitiyor mu qweklfjqweklfjqweklfjqwekl olum siz çok değişik insanlarsınız ya allah ailenize babanıza sabır versin

DF
Ya şakamısın sen şaka mııı yemin ediyorum çıldıracam onu ekleyince bitiyor mu qweklfjqweklfjqweklfjqwekl olum siz çok değişik insanlarsınız ya allah ailenize babanıza sabır versin

AylakMan AylakMan
TURK TÜRK
Ruqen yagizhere

Arkadaş insanları rahatsız edecek uslupte cevaplar veriyor kendisi hakkında da çok şikayet var bilmiyorum ceza verilirmi ama konuyu incelemenizi rica ediyorum.

DF
Moderatör tarafında düzenlendi:

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//