Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

140 Journos Belgeseli Hakkında

dorq

Üye
FT Kullanıcı
Discord
savilah
Selamlar arkadaşlar yeni izledim sizin fikirleriniz nelerdir ?

DF
140journos terör örgütü tarafından fonlanmış bir kanal o yüzden zort31 osuruk kaka çiş bok

DF
video gerçekleri anlatıyor, geçmişin pislikleri sanal muhabbetleri devam eden şerefsizler her şey net. böyle güzel anlatılamazdı

140journos terör örgütü tarafından fonlanmış bir kanal o yüzden zort31 osuruk kaka çiş bok
çoğu siyasilere de karşı bir kanal, özellikle iktidara o yüzden çokta bir şey çıkmaz. aslında çıkması gerekiyor.

Ayrıca merakımdır videoyu detaylı izleyip incelediğimde
1736895048685.png 1736895087117.png
bu kısımdaki kodlarda FivemTurk Global Banlist System vesayre gözüken kodlar var, ben forumda paylaşılan open src aclerde bu kodlarla karşılaşmadım ve gözden kaçırmışta olabilirim kaçırdıysam özür, ropörtajı fivemtürk ekibinden birisi vermiş olabilirmi sizin genel düşünceleriniz neler acaba Sado Sado bey fiveme müdahele gelirmi?

++ ekleme yapıyorum kodlar mehmet efeninmiş şimdi buldum

DF
Son düzenleme:
Ekipten birisi vermedi kesinlikle, zaten vermiş olsak bizim yüzümüzü sesimizi gizleyecek bir şeyimiz olmazdı keşke bana gelselerdi de bende katkıda bulunsaydım örneğin yani 6 7 yıldır ortalama bu piyasadayız en başından beri kirli ve iyi tüm her şeyi gördük geçirdik.

FiveM e müdahale gelir mi konusunda ise zannetmiyorum.

Bizim forum adresimize de ayrıca bir şey olmaz çünkü forum adresimiz BTK yer sağlayıcı belgesi olan BTK tarafından onaylı resmi bir web sitesi ve forum içinde herhangi bir illegal paylaşıma yer verilmiyor tamamiyle yasaklı diğer forumlar (globall turk) gibi warez illegal işler sağlanmıyor tamamen kurumsal ilerleyen bir forum adresiyiz.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//