Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

-

Selam,

Hayırlı satışlar.

İsteyenler için ücretsiz ve uçaktan drop ile atılan sürümü paylaşılmıştı.

Kolay gelsin.

DF
Heyecan falan değil kardeşim benim <3 Aklıma bu konun altındaki https://www.fivemturk.net/threads/esx-enhanced-hud-satilik.1364/ sana gelen yorumlar ve cevapların geldi neden böyle bir yorum attığını anlamadım öptüm kendine iyi bak diğer arkadaş zaten esx_weaponshop atmış ona sadece güldüm

"Bana yaparlarsa yanlış bir davranış ama ben yaparım"

Hmmm ne kadar script bilgin olmadığı belli oldu ya config.lua ya girsen illegal shopu göreceksin zaten ama neyse kimseye bir şey öğretmek bana düşmez isteyen gider öğrenir zaten ancak sen onlardan değilsin sanırsam ? Neyse başarılar.

DF
Heyecan falan değil kardeşim benim <3 Aklıma bu konun altındaki https://www.fivemturk.net/threads/esx-enhanced-hud-satilik.1364/ sana gelen yorumlar ve cevapların geldi neden böyle bir yorum attığını anlamadım öptüm kendine iyi bak diğer arkadaş zaten esx_weaponshop atmış ona sadece güldüm

"Bana yaparlarsa yanlış bir davranış ama ben yaparım"

Ben beleş versiyonu çıkmadan sadece çıkma ihtimali olduğunu gördüğümde satışını kapattım o scriptin :D Sadece bende olan ve başka bir şekilde erişilemediği için satıyordum. :)

DF
Hmmm ne kadar script bilgin olmadığı belli oldu ya config.lua ya girsen illegal shopu göreceksin zaten ama neyse kimseye bir şey öğretmek bana düşmez isteyen gider öğrenir zaten ancak sen onlardan değilsin sanırsam ? Neyse başarılar.
Bilmiyordum böyle bir config olduğunu :D Sayende öğrendim :D

DF
Ben beleş versiyonu çıkmadan sadece çıkma ihtimali olduğunu gördüğümde satışını kapattım o scriptin :D Sadece bende olan ve başka bir şekilde erişilemediği için satıyordum. :)
Güzel kardeşim konuda videoyu izler misin bu script internette hiç bir yerde yok ben de bu sebeple senin enhanced hudu koyduğun gibi satılığa koyabilirim hâlâ senin bu konu altına gelip benim scriptimle alakasız link atman senin konuna gelip bu script ücretsiz zaten 1000tl ne demeleri ile aynı durum

he istersen yukardaki kardeş gibi esx_weaponshop kullanıp config.luadan true yaptığında scripter olabilirsin o öyle oluyormuş bu scripti aynı senin enhanced hudun gibi :D biz de kendimiz yaptık sen şuan ne yapmaya çalışıyorsun anlamadım

Scriptimizde silah aldığında belirlediğin süre kadar beklemen gerekir silahı almak için istersen 30 dakika bekletirsin istersen 40 dakika o süre bitmeden silahları teslim alamazsın teslim aldığında belli bir yüzde ile teslimat başarılı veya başarısız olur teslimat sonrası polislere bildirim gider ve 2 dakika boyunca teslimatı yapan kişinin konumu polislere gönderilir bu script ile weaponshop karşılaştıran adamla bir olma kardeşim benim :D

tekrar söylüyorum diğer kardeşi takmıyorum tüm konularıma gelecek ve yorum atacak onun amacı farklı :D

DF
Güzel kardeşim konuda videoyu izler misin bu script internette hiç bir yerde yok ben de bu sebeple senin enhanced hudu koyduğun gibi satılığa koyabilirim hâlâ senin bu konu altına gelip benim scriptimle alakasız link atman senin konuna gelip bu script ücretsiz zaten 1000tl ne demeleri ile aynı durum

he istersen yukardaki kardeş gibi esx_weaponshop kullanıp config.luadan true yaptığında scripter olabilirsin o öyle oluyormuş biz bu scripti aynı senin enhanced hudun gibi :D biz de kendimiz yaptık sen şuan ne yapmaya çalışıyorsun anlamadım

Scriptimizde silah aldığında belirlediğin süre kadar beklemen gerekir silahı almak için istersen 30 dakika bekletirsin istersen 40 dakika o süre bitmeden silahları teslim alamazsın teslim aldığında belli bir yüzde ile teslimat başarılı veya başarısız olur teslimat sonrası polislere bildirim gider ve 2 dakika boyunca teslimatı yapan kişinin konumu polislere gönderilir bu script ile weaponshop karşılaştıran adamla bir olma kardeşim benim :D

tekrar söylüyorum diğer kardeşi takmıyorum tüm konularıma gelecek ve yorum atacak onun amacı farklı :D

Hmmm scripter olduğumu belirtmedim?
ve scripterlık ile alakam yok Junior Software Developer olarak iş yapıyorum çalıştığım firmalarda ve İş ortaklarımda ve bu arada senmiydin scripter ya?
hmm güzel güzel 2 githubdan çalıp türkçeleştirip buraya paylaşan da scripter oluyor ?

DF
Gözlerinden kaçanlar için video link:

Düşündüğünüz gibi airdrop veya weaponshop illegal market ile kıyaslanabilecek bir script değil, kullanım ve çalışma şekli oldukça farklı. Bu script için talep olduğunu öğrendiğimiz için yazdık. Bir gün sabah uyanıp hadi saatlerimizi zaten halihazırda var olan bir şeye harcayalım demedik. VoRP örnek alınarak yapıldı ve bizim tarafımızdan geliştirildi. Verdiğimiz emeğe saygı göstermiyorsanız bile kendinizi komik duruma düşürmeyin.

Ayrıca script ilginizi çekmiyorsa yorum yapmak zorunda değilsiniz, Menemen Menemen bütün konularımıza bilgisizliğinle ve varsayımlarınla yorum atıyorsun ve hiçbiri tutmuyor. Bu azmine hayran kaldım fakat burası da bir sosyal topluluk ve sen kendini küçük düşürmeye devam ediyorsun. Sana bir abi tavsiyesi vereyim bilmediğin konularda bu kadar çokbilmiş davranma, eninde sonunda zarar gören sen olursun.

Elimizden geldiğince çalışmalarımıza devam edeceğiz ve bu forumda her zaman üyeliğimiz bulunacak, bu nedenle aramızda tatsızlık yaşanmaması bakımından çalışmalarımızla ilgilenmiyorsanız lütfen sadece sayfayı kapatıp hayatınıza devam edin.

Forumda küçük veya büyük herhangi bir emeği olan herkese saygımız sonsuz ve sizlerden de aynısını bekliyoruz. İyi Forumlar..

DF
Gözlerinden kaçanlar için video link:

Düşündüğünüz gibi airdrop veya weaponshop illegal market ile kıyaslanabilecek bir script değil, kullanım ve çalışma şekli oldukça farklı. Bu script için talep olduğunu öğrendiğimiz için yazdık. Bir gün sabah uyanıp hadi saatlerimizi zaten halihazırda var olan bir şeye harcayalım demedik. VoRP örnek alınarak yapıldı ve bizim tarafımızdan geliştirildi. Verdiğimiz emeğe saygı göstermiyorsanız bile kendinizi komik duruma düşürmeyin.

Ayrıca script ilginizi çekmiyorsa yorum yapmak zorunda değilsiniz, Menemen Menemen bütün konularımıza bilgisizliğinle ve varsayımlarınla yorum atıyorsun ve hiçbiri tutmuyor. Bu azmine hayran kaldım fakat burası da bir sosyal topluluk ve sen kendini küçük düşürmeye devam ediyorsun. Sana bir abi tavsiyesi vereyim bilmediğin konularda bu kadar çokbilmiş davranma, eninde sonunda zarar gören sen olursun.

Elimizden geldiğince çalışmalarımıza devam edeceğiz ve bu forumda her zaman üyeliğimiz bulunacak, bu nedenle aramızda tatsızlık yaşanmaması bakımından çalışmalarımızla ilgilenmiyorsanız lütfen sadece sayfayı kapatıp hayatınıza devam edin.

Forumda küçük veya büyük herhangi bir emeği olan herkese saygımız sonsuz ve sizlerden de aynısını bekliyoruz. İyi Forumlar..

hahahahaha bir şey sorucam acaba önceki hesabıma bakarmısın forumda 1 kişi bile konularımı yararsız bulmuyordu ve 200 ü geçik yorum 50 ye yakın konum vardı nedense bunları ilk defa sizden duyuyorum ve bu arada bilgisiz demişsin de bu bilgisizliğimde projesini geliştirdim ve 3 farklı bilişim firmasıyla ve bir çok yayıncıyla çalıştım hmm güzel ister ego olarak algıla ister deneyim.

DF
Burası Ücretli Fivem Dosyaları - Script - Kurulum, örnek veriyorum burada birisi satış konusu açtı, direkt olarak ücretsiz versiyonu yazıp link bırakmak yerine şu şu script ile ne farkı var diye sorabilirsiniz, bakıyorum da herkes ego kasar olmuş çok bilmiş ayağına yatıyor, beyler burada biraz mütevazi olmanızı istiyorum umarım dediklerimi anlamışsınızdır. Bu konu altına gelsen örnek veriyorum kardeşim şu script ile aynı mı veya ne gibi farklılıkları var gibisinden soru sorsanız inanın bu konu bu kadar uzamayacak. Şu konunun altındaki kişilerin tamamı geliştirici ve birbirinize laf söylemekten başka bir şey yapmıyorsunuz kusura bakmayın ama

DF
Bu scriptin 1-1 ücretsiz versiyonu varsa paylaşılabilir hatta paylaşılsın ama alakasız şeyler paylaşılması etik değil bir de uzatıyorlar, bile bile tahrik ediyorlar yarın başka bir konu açsam aynı şekilde geleceklerinden eminim

DF
Bu konularda çok fazla kişi ve kişiler böyle hareket ediyor bu konuları titizlikle takip edeceğim sürekli her konuyu baltalama yapanlar yada insanları küçük düşürecek davranışlarda bulunanlar hakkında gerekli işlemleri uygulayacağım.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//