Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
?kadiraktas Menemen qwflmkqwflşöweqlşfqmölşfkasejlşföqwelşiföqw
Heyecan falan değil kardeşim benim <3 Aklıma bu konun altındaki https://www.fivemturk.net/threads/esx-enhanced-hud-satilik.1364/ sana gelen yorumlar ve cevapların geldi neden böyle bir yorum attığını anlamadım öptüm kendine iyi bak diğer arkadaş zaten esx_weaponshop atmış ona sadece güldüm
"Bana yaparlarsa yanlış bir davranış ama ben yaparım"
Heyecan falan değil kardeşim benim <3 Aklıma bu konun altındaki https://www.fivemturk.net/threads/esx-enhanced-hud-satilik.1364/ sana gelen yorumlar ve cevapların geldi neden böyle bir yorum attığını anlamadım öptüm kendine iyi bak diğer arkadaş zaten esx_weaponshop atmış ona sadece güldüm
"Bana yaparlarsa yanlış bir davranış ama ben yaparım"
Güzel kardeşim konuda videoyu izler misin bu script internette hiç bir yerde yok ben de bu sebeple senin enhanced hudu koyduğun gibi satılığa koyabilirim hâlâ senin bu konu altına gelip benim scriptimle alakasız link atman senin konuna gelip bu script ücretsiz zaten 1000tl ne demeleri ile aynı durumBen beleş versiyonu çıkmadan sadece çıkma ihtimali olduğunu gördüğümde satışını kapattım o scriptin Sadece bende olan ve başka bir şekilde erişilemediği için satıyordum.
Bilmiyordum böyle bir config olduğunu Sayende öğrendim
Güzel kardeşim konuda videoyu izler misin bu script internette hiç bir yerde yok ben de bu sebeple senin enhanced hudu koyduğun gibi satılığa koyabilirim hâlâ senin bu konu altına gelip benim scriptimle alakasız link atman senin konuna gelip bu script ücretsiz zaten 1000tl ne demeleri ile aynı durum
he istersen yukardaki kardeş gibi esx_weaponshop kullanıp config.luadan true yaptığında scripter olabilirsin o öyle oluyormuş biz bu scripti aynı senin enhanced hudun gibi biz de kendimiz yaptık sen şuan ne yapmaya çalışıyorsun anlamadım
Scriptimizde silah aldığında belirlediğin süre kadar beklemen gerekir silahı almak için istersen 30 dakika bekletirsin istersen 40 dakika o süre bitmeden silahları teslim alamazsın teslim aldığında belli bir yüzde ile teslimat başarılı veya başarısız olur teslimat sonrası polislere bildirim gider ve 2 dakika boyunca teslimatı yapan kişinin konumu polislere gönderilir bu script ile weaponshop karşılaştıran adamla bir olma kardeşim benim
tekrar söylüyorum diğer kardeşi takmıyorum tüm konularıma gelecek ve yorum atacak onun amacı farklı
Gözlerinden kaçanlar için video link:Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Düşündüğünüz gibi airdrop veya weaponshop illegal market ile kıyaslanabilecek bir script değil, kullanım ve çalışma şekli oldukça farklı. Bu script için talep olduğunu öğrendiğimiz için yazdık. Bir gün sabah uyanıp hadi saatlerimizi zaten halihazırda var olan bir şeye harcayalım demedik. VoRP örnek alınarak yapıldı ve bizim tarafımızdan geliştirildi. Verdiğimiz emeğe saygı göstermiyorsanız bile kendinizi komik duruma düşürmeyin.
Ayrıca script ilginizi çekmiyorsa yorum yapmak zorunda değilsiniz, Menemen bütün konularımıza bilgisizliğinle ve varsayımlarınla yorum atıyorsun ve hiçbiri tutmuyor. Bu azmine hayran kaldım fakat burası da bir sosyal topluluk ve sen kendini küçük düşürmeye devam ediyorsun. Sana bir abi tavsiyesi vereyim bilmediğin konularda bu kadar çokbilmiş davranma, eninde sonunda zarar gören sen olursun.
Elimizden geldiğince çalışmalarımıza devam edeceğiz ve bu forumda her zaman üyeliğimiz bulunacak, bu nedenle aramızda tatsızlık yaşanmaması bakımından çalışmalarımızla ilgilenmiyorsanız lütfen sadece sayfayı kapatıp hayatınıza devam edin.
Forumda küçük veya büyük herhangi bir emeği olan herkese saygımız sonsuz ve sizlerden de aynısını bekliyoruz. İyi Forumlar..
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!