Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

-

Bir başkasının satışı, forum konusu bu kadar baltalanmamalı buraya dosyaları satın almak için gelen kişi veya kişilerin hem dikkatini dağıtıyorsunuz hem gereksiz bilgi kalabalığı oluşuyor konu içerisinde.Almak için gelip bu ortamdan rahatsız olup yazmaktan vazgeçenleri saymıyorum bile.Kendisiyle ticaretimiz bulundu gayet sıcak kanlı ve yardım sever arkadaşımız kendi sattığı dosya olmamasına rağmen ücretsiz olarak 2-3 sorumuzada yanıt oldu sağolsun emekleri için ayrıca teşekkür ediyorum.İyi satışlar dilerim.

DF
Son düzenleme:
Burası Ücretli Fivem Dosyaları - Script - Kurulum, örnek veriyorum burada birisi satış konusu açtı, direkt olarak ücretsiz versiyonu yazıp link bırakmak yerine şu şu script ile ne farkı var diye sorabilirsiniz, bakıyorum da herkes ego kasar olmuş çok bilmiş ayağına yatıyor, beyler burada biraz mütevazi olmanızı istiyorum umarım dediklerimi anlamışsınızdır. Bu konu altına gelsen örnek veriyorum kardeşim şu script ile aynı mı veya ne gibi farklılıkları var gibisinden soru sorsanız inanın bu konu bu kadar uzamayacak. Şu konunun altındaki kişilerin tamamı geliştirici ve birbirinize laf söylemekten başka bir şey yapmıyorsunuz kusura bakmayın ama

Paylaşılan scriptlerin benzeri ve ücretsiz sürümü olduğu sürece link bırakmaya devam ederim sorun değil.
Ben kişilere alternatif sunuyorum. İsteyen parasını verir alır isteyen ücretsiz sürümüne bakar. Amacım hiçbir zaman kimsenin emeğini küçük görmek değil.

Kolay gelsin.

He bu arada ilk yorumumda zaten hayırlı satışlar demişim. :)

Selam,

Hayırlı satışlar.

İsteyenler için ücretsiz ve uçaktan drop ile atılan sürümü paylaşılmıştı.

Kolay gelsin.

DF
ugurakay ugurakay bro gereksiz yorumları kafana takmana gerek yok iyi satışlar güvenilir. +rep +ref

DF
Paylaşılan scriptlerin benzeri ve ücretsiz sürümü olduğu sürece link bırakmaya devam ederim sorun değil.
Ben kişilere alternatif sunuyorum. İsteyen parasını verir alır isteyen ücretsiz sürümüne bakar. Amacım hiçbir zaman kimsenin emeğini küçük görmek değil.

Kolay gelsin.

He bu arada ilk yorumumda zaten hayırlı satışlar demişim. :)
Ben size paylaşmayın demiyorum paylaşın ama bu kategoride değil konuların altında buyrun indirin ücretsiz versiyonu demek satıcıyı küçük düşürmek demektir ve bu konularla ilgili düşüncemi yukarıda belirttim.

DF
+1 türk haklsıın hocam bu cidden dalga geçmeye benziyor

DF
Sen taşı alırısn heykel yaparsın biri gelir buna niye para verelim ya taş yerdede var der buna benziyor kimse kimsenin aklıyla dalga gecmesin bence

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//