Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bunlar Forumda Doluşup İnsanların iyi niyetli paylaşımlarını alıp hemen indiren beleşci tayfadan birde üstüne utanmaz gibi böyle yorumlar yapıyorlar. YAZIK GERÇEKTEN ZİHNİYETİNİZE
Bunlar Forumda Doluşup İnsanların iyi niyetli paylaşımlarını alıp hemen indiren beleşci tayfadan birde üstüne utanmaz gibi böyle yorumlar yapıyorlar. YAZIK GERÇEKTEN ZİHNİYETİNİZE
Kendilerinde olmayan şeyler paylaşınca güzeller iyler onlarda varsa paylaşmayın ben tek olcam kafası adamların kaç dolarlık ymapleri paylaşılıyor bide kendilerine ait eminim bunlar kadar şey değillerdir bide kendilerinin
Kendilerinde olmayan şeyler paylaşınca güzeller iyler onlarda varsa paylaşmayın ben tek olcam kafası adamların kaç dolarlık ymapleri paylaşılıyor bide kendilerine ait eminim bunlar kadar şey değillerdir bide kendilerinin
Arkadaşın konularına ve cevaplarına bakılınca nasıl bir kişiliği olduğu ve developer lık hakkındaki bilgileri kendini açıklıyor. Hayatta hiçbir başarısı olmayan insanlar başkaları birşeyleri paylaştıklarında neler yapacaklarını bilemiyor. Bu arkadaş büyük ihtimal şuana kadar yediği laflardan sonra fivemturk sitesine konu açabilecekmi merak ediyorum. Yazık kafasına