Lunny Üye FT Kullanıcı Katılım 4 yıl 9 ay 9 gün Mesajlar 1,229 Discord Lunny#7190 22 Eki 2020 #21 Kullanıyorum , çok yararlı ve çok yardımsever birisidir.
fizzfau Üye FT Kullanıcı Katılım 5 yıl 3 ay 25 gün Mesajlar 302 Web sitesi fizzfau.site 22 Eki 2020 #22 ugurakay' Alıntı: Hiç karşılaşmadım birazdan bozmayı deneyeceğim eğer oluyorsa çözümünü araştırırım yapabilirsem seninle de paylaşırım Genişletmek için tıkla ... teşekkürler ^^
ugurakay' Alıntı: Hiç karşılaşmadım birazdan bozmayı deneyeceğim eğer oluyorsa çözümünü araştırırım yapabilirsem seninle de paylaşırım Genişletmek için tıkla ... teşekkürler ^^
KelMustafa Üye FT Kullanıcı Katılım 4 yıl 7 ay 27 gün Mesajlar 94 Web sitesi mustafaata.net Discord MustafaAta#7167 22 Eki 2020 #23 yararlı script bütün müşterilerim ped verme scripti istiyor bulamıyordum iyi oldu teşekkürler.
ugurakay Üye FT Kullanıcı Katılım 5 yıl 9 ay 19 gün Mesajlar 497 22 Eki 2020 #24 lunny111' Alıntı: Kullanıyorum , çok yararlı ve çok yardımsever birisidir. Genişletmek için tıkla ... KelMustafa' Alıntı: yararlı script bütün müşterilerim ped verme scripti istiyor bulamıyordum iyi oldu teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
lunny111' Alıntı: Kullanıyorum , çok yararlı ve çok yardımsever birisidir. Genişletmek için tıkla ... KelMustafa' Alıntı: yararlı script bütün müşterilerim ped verme scripti istiyor bulamıyordum iyi oldu teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
AlwahaL Üye FT Kullanıcı Katılım 5 yıl 2 ay 10 gün Mesajlar 395 Web sitesi alisen.me Discord ℘ Ali#4676 30 Eki 2020 #32 extendedmode kullanıyorum hangisini kullanmam gerekiyor
ugurakay Üye FT Kullanıcı Katılım 5 yıl 9 ay 19 gün Mesajlar 497 31 Eki 2020 #33 Essentialmode kısmındaki scripti kurduğunuzda karakterinizin yüklenmeme problemi için güncelleme yaptım tekrar indirip kurabilirsiniz
Essentialmode kısmındaki scripti kurduğunuzda karakterinizin yüklenmeme problemi için güncelleme yaptım tekrar indirip kurabilirsiniz