Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Paket[ALINIR] Türk Temalı Paket Satın Almak İstiyorum.
Merhaba, Telefon, Hud, Map, Arabalar, Haritadaki Mekanlar, Meslekler sağlam çalışan bir Türk Paketi arıyorum,
Satışını yapan varsa satın almak isterim.
piyasaya bilmeden giriyorsanız dikkat edin dolandırıcı veya internette paylaşıp satınlar çok fazla yanınızda bilen birisi olsun ki bedava bir şeye tonlarca para ödemeyiniz
piyasaya bilmeden giriyorsanız dikkat edin dolandırıcı veya internette paylaşıp satınlar çok fazla yanınızda bilen birisi olsun ki bedava bir şeye tonlarca para ödemeyiniz
Evet haklısınız Web Yazılım ile uğraşıyorum fakat bu piyasaya çok hakim değilim aslında sağlam temel bir paket bulabilsem zamanla kendimi geliştirmek istiyorum ama bulamadım o yüzden satın almak istiyorum
Merhaba, Telefon, Hud, Map, Arabalar, Haritadaki Mekanlar, Meslekler sağlam çalışan bir Türk Paketi arıyorum,
Merhabalar 2025 projemizde güncel bir türk temalı paket çıkaracağız ön siparişler açıldıgında bilgilendirme yapılacak dilerseniz dc den ekleyebilirsiniz : rolanneyg
Bu kişi ile ticaret yapmayınız hakkında savcılığa karar ile bildirildi ibana almış olduğu ve paketi teslim etmediği için iade istenildi iade etmedi ve dolandırıcıdır kendisi attığımız parayı kumarda yemiş iade edeceğim diyip 5 gündür oyaladı ve cevap vermiyor bu kişi dolandırıcıdır, yakında evine tebliğat gidecek
Bir developer olarak size şunu söyliyim karşıklı güvenli ödemesi olmayan yerlerden alışveriş yapmayınız ben kendi paketlerimi satarken her iki tarafında güvenliği ve kaliteli hizmet için itemsatışta ilan oluşturup ödemeyi bu şekilde alıyorum bu sayede kullanıcı hizmetini aldıktan sonra ödemeyi onaylamış oluyor lütfen bu şekilde dikkatli alınız kapora vb vermeyiniz.
Bu kişi ile ticaret yapmayınız hakkında savcılığa karar ile bildirildi ibana almış olduğu ve paketi teslim etmediği için iade istenildi iade etmedi ve dolandırıcıdır kendisi attığımız parayı kumarda yemiş iade edeceğim diyip 5 gündür oyaladı ve cevap vermiyor bu kişi dolandırıcıdır, yakında evine tebliğat gidecek
CodeXart Studio's™ > > -Mobil uygulama ve oyunlar. > > -Bilgisayar Uygulamaları ve Yazılımları. > > -Tamamen modern ve dikkat çekici grafik tasarımlar. > > -İsteğinize göre; blok, e-ticaret, forum vb. web siteleri. > > -İçerisinde scriptler olan tamamen kendimize ait keyler. > > -Topluluk...