Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
alpertrnnn1 Adlı şahıs dolandırıcı ve küfürbazın önünde gidenidir.
Sanki çok boşa konu uzamış gibi isterseniz tartışmak ve laf dalaşına girmek yerine yetkili arkadaşları bekleyin bu sayede daha hızlı çözüme kavuşabilirsiniz.
Sanki çok boşa konu uzamış gibi isterseniz tartışmak ve laf dalaşına girmek yerine yetkili arkadaşları bekleyin bu sayede daha hızlı çözüme kavuşabilirsiniz.
Burada sana kötü bir şey söylediğimi sanmıyorum, diğer arkadaşları da savunmuyorum şu an yazı yazmanızın pek bir öneminin olmadığını anlatmaya çalışıyorum. İyi geceler diliyorum.
Burada sana kötü bir şey söylediğimi sanmıyorum, diğer arkadaşları da savunmuyorum şu an yazı yazmanızın pek bir öneminin olmadığını anlatmaya çalışıyorum. İyi geceler diliyorum.
KONU 4 SAYFAYA GELDİ BOŞ YAPMAYI Seviyorsun ssanırsam. Elinde kanıt yok ve sallıyorsun.
Sürekli lafı uzatıp görmezden gelmen ne bilm yani bilader.
Insanlari kötülemene gerek duyma sebebinne peki?
Madem konuyu açıyorsun sorularıma cevap vermeni istiyorum.
Muhtemelen birazdan yetkililer gelip hazır hazır cezanı yiyeceksin diye düşünüyorum.
Boş yapmaya gerek yok madem şikayetçisin bize bir kanıt vb. birşey gösterde inanalım
Ziyaaaaa madem atıyorsun tutulur cinsten olsun yahu.
Boş yapmanın luzümu yok kısa kes ve tekrar tekrar dediğim gibi bize kanıt veya vb. birşey göster.
Burası karışmadan okumanı istiyorum ve ss varsa yolla yoksa kanıtın tutup atmayı bırakıp köşene geç ve ağla. Bu bu kadar basit?