Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

Base scripti

• Konbuyu başlatan Ruqen
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 4
  • Görüntüleme 2K

Ruqen

Bruh
Yasaklandı
FT Kullanıcı
Discord
Ruqens#7557
Merhabalar. Fonksiyonlarla dolu bir base scripti, bazılarını kendim yazdım bazılarını ise aldım. Ancak copy paste değil, düzenlemeler var. Trigger, export veya function olarak kullanabilirsiniz. Daha callback eklemedim yakında eklemeyi düşünüyorum. Fonksiyonlar eklendikçe config eklenecek. Script kendi başına bir işe yaramaz kaç ms yediğini test etmedim deneyip söylerseniz düşünüp düzeltmeye çalışırım.

Tüm detaylar, kurulumu vb readme içerisinde. Script kendi başına hiçbir şey yapmaz. İçindeki fonksiyonlarla işinizi kolaylaştırıp script yazabilirsiniz.

İçinde bulunan bazı fonksiyonlar:

Araç Spawnlama
Silah Verme
Silah Ekstrasi Verme
3DYazi
Chat mesajı
ESX.ShowNotification tarzı bildirim
Menü açma
Dialog açma
List açma
Getorelse sistemi
Animasyon oynatma
Silah labelı alma
Fade in/out
Busy spinner

Gün gün takip edeceğim repoyu, gün gün yeni fonksiyonlar ekleyeceğim... İsteğiniz, bug bildiriminizi vb oradan yapabilirsiniz. Hata bulup fixlerseniz pr atabilirsiniz. İyi günler, iyi forumlar dilerim efenim!

TODO: Marker (?) (az düşün örnek al)
User fetch sistemi
Player fetch sistemi
cache'leri çekip dosya oluştur, scriptin cache'lerini sağla ( [cacheddata] ????? )
Ace ekleme

DF
Son düzenleme:
Github issue kısmından fikir verebilirsiniz... Fikir labelını kullanın.

DF
Güzel Bir Paylaşım Olmuş Ellerine Sağlık .

DF
Yeni güncelleme bildirimi: Spinner eklendi, silah labelı alma özelliği getirildi, fade in/out getirildi, animasyon oynatma getirildi. Markerı biraz daha araştırıcam... Sonra koyucam rahat rahat markerlarınızı yerleştirirsiniz ❤ Güncellemelerden haberdar olmak için github'dan watch'a tıklayabilirsiniz.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//