V valor3169 Üye FT Kullanıcı Katılım 8 ay 24 gün Mesajlar 2 11 Ağu 2024 #1 Aradığım şey dairenin içinde e basıp env dolana kadar esrar toplama daha sonra aynı mantıkla paketleme scripti. İyi forumlar.
Aradığım şey dairenin içinde e basıp env dolana kadar esrar toplama daha sonra aynı mantıkla paketleme scripti. İyi forumlar.
Kutay1298 Üye FT Kullanıcı Katılım 3 yıl 8 ay 3 gün Mesajlar 111 Discord endlessdd 11 Ağu 2024 #2 valor3169' Alıntı: Aradığım şey dairenin içinde e basıp env dolana kadar esrar toplama daha sonra aynı mantıkla paketleme scripti. İyi forumlar. Genişletmek için tıkla ... Merhaba Dostum Zamanında Yazmıştım Göndereyim Sana Umarım İşine Yarar. Ekli dosyalar endless_jobs.zip 4.1 KB · Görüntüleme: 77
valor3169' Alıntı: Aradığım şey dairenin içinde e basıp env dolana kadar esrar toplama daha sonra aynı mantıkla paketleme scripti. İyi forumlar. Genişletmek için tıkla ... Merhaba Dostum Zamanında Yazmıştım Göndereyim Sana Umarım İşine Yarar.
V valor3169 Üye FT Kullanıcı Katılım 8 ay 24 gün Mesajlar 2 11 Ağu 2024 #3 Eyvallah dostum ama marker sürekli yanıp sönüyor nasıl düzenleyebilriim ?
lilrayn Üye FT Kullanıcı Katılım 4 yıl 11 ay 23 gün Mesajlar 186 Discord discord.gg/ECAhJCzWbN 14 Ağu 2024 #4 wait i düşürerek sağlayabilirsin fakat bu da size yüksek resmon değeri sağlayacaktır