Merhaba,
İlk olarak sıfırdan pack yapmaya çalışıyorum fivem konusunda pek tecrübem yok kendimi geliştirmek amaçlı yapmaya çalışıyorum.
Çok fazla soru sorduğumun farkındayım yardımcı olabilirseniz sevinirim
Kaynak verebilirseniz de olur, (ingilizce tercihim )
Aldığım birkaç hata ;
Burayı motel yapmak istiyorum, nasıl bir yol izleyebilirim? var mı önerebileceğiniz script?
İlk olarak sıfırdan pack yapmaya çalışıyorum fivem konusunda pek tecrübem yok kendimi geliştirmek amaçlı yapmaya çalışıyorum.
Çok fazla soru sorduğumun farkındayım yardımcı olabilirseniz sevinirim
Kaynak verebilirseniz de olur, (ingilizce tercihim )
Aldığım birkaç hata ;
- İlk olarak karakter ekranı default olarak gelen ekranda çok fazla boş slot var 1 adet olsun istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
- Spawn konusunda son konum seçeneğini ve yeni oluşturulan karakterin havalimanında başlamasını istiyorum, son konum seçeneğini yaptım spawnmanagerden ama bu sefer yeni karakter oluşturunca gidebileceği bir yer çıkmıyor son konumu olmadığı için
- Burada ki linkten motel scriptini indirip kurdum, ymap sorunsuz geldi ancak oda numarası vermiyor, kapıların hepsi açık ve giriş yapılmıyor.
Burayı motel yapmak istiyorum, nasıl bir yol izleyebilirim? var mı önerebileceğiniz script?
- Telefon scripti bulamadım, var mı önerebileceğiniz bir telefon scripti?
- Envanter ve depo için bir script arıyorum default olan çok kötü
- Galeri bu şekilde bunun için bir script önerebilir misiniz? direkt liste şeklinde çıksa daha iyi olur.
- NPC nasıl ekleyebilirim?
- Oyundaki NPCleri kalıcı olarak nasıl silebilirim?