BestV Üye FT Kullanıcı Katılım 2 yıl 10 ay 10 gün Mesajlar 38 27 Nis 2023 #41 RemmshaiN' Alıntı: İstediğin şekilde şikayet edebilirsin, hoşuma gider Genişletmek için tıkla ... Güzel kardeşim yazma buraya artık. İlla ifşa mı edelim sizi
RemmshaiN' Alıntı: İstediğin şekilde şikayet edebilirsin, hoşuma gider Genişletmek için tıkla ... Güzel kardeşim yazma buraya artık. İlla ifşa mı edelim sizi
SleekAssassin35 𝐅𝐈𝐕𝐄𝐌𝐓𝐔𝐑𝐊 Moderatör Katılım 4 yıl 10 ay 26 gün Mesajlar 2,193 Web sitesi oblivioncodetr.com Discord !!SleekAssassin35#6533 27 Nis 2023 #42 Merhaba, Konu başlıpı tarafımca değiştirilmiştir.
BestV Üye FT Kullanıcı Katılım 2 yıl 10 ay 10 gün Mesajlar 38 28 Nis 2023 #43 SleekAssassin35' Alıntı: Merhaba, Konu başlıpı tarafımca değiştirilmiştir. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
SleekAssassin35' Alıntı: Merhaba, Konu başlıpı tarafımca değiştirilmiştir. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
88Roleplay Üye FT Kullanıcı Katılım 3 yıl 3 ay 10 gün Mesajlar 53 12 May 2023 #44 Tanıtım yazınızı bizim eski sunucumuzdan çalmasaydınız iyi olurdu. Şikayet edildi
BestV Üye FT Kullanıcı Katılım 2 yıl 10 ay 10 gün Mesajlar 38 13 May 2023 #45 88Roleplay' Alıntı: Tanıtım yazınızı bizim eski sunucumuzdan çalmasaydınız iyi olurdu. Şikayet edildi Genişletmek için tıkla ... Çalınma gibi bir durum yok biz başkasına yaptırdık ve yayın açarak yaptı kendisi öyle bir durum yok yani. İyi forumlar
88Roleplay' Alıntı: Tanıtım yazınızı bizim eski sunucumuzdan çalmasaydınız iyi olurdu. Şikayet edildi Genişletmek için tıkla ... Çalınma gibi bir durum yok biz başkasına yaptırdık ve yayın açarak yaptı kendisi öyle bir durum yok yani. İyi forumlar
88Roleplay Üye FT Kullanıcı Katılım 3 yıl 3 ay 10 gün Mesajlar 53 13 May 2023 #46 ecell8989' Alıntı: Çalınma gibi bir durum yok biz başkasına yaptırdık ve yayın açarak yaptı kendisi öyle bir durum yok yani. İyi forumlar Genişletmek için tıkla ... yalanınızı yiyim şikayet oluşturuldu
ecell8989' Alıntı: Çalınma gibi bir durum yok biz başkasına yaptırdık ve yayın açarak yaptı kendisi öyle bir durum yok yani. İyi forumlar Genişletmek için tıkla ... yalanınızı yiyim şikayet oluşturuldu
BestV Üye FT Kullanıcı Katılım 2 yıl 10 ay 10 gün Mesajlar 38 24 May 2023 #47 88Roleplay' Alıntı: yalanınızı yiyim şikayet oluşturuldu Genişletmek için tıkla ... Tamam