Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ben sadece bir oyuncuyum discordlarına girerek görebilirsin, arkadaş geldi bana ömrüm boyunca göremeyeceğim parayı verdi bende banlarım diye düşünerek dağıtma gereksiniminde bulundum uzatmassan sevinirim bir daha açıklamayacağım.Herkes istediği şekilde sunucu açma özgürlüğüne sahip senin bu konuda söz hakkın yok bu şekilde saldırılarda bulunmamalısın bırak iki yönetim ekibi çözsün.
datafex.com.tr olarak bot ve hile satışı yapmıyoruz ve tamamen karşıyız , YAGO bizim çalışanımız değildir. ESKİ YagoFedo_ac geliştiricisidir. Şuanki satışta olan antihilemizin adı f3_ac olarak geçmektedir ve YAGO ile herhangi bağlantımız aylardır bulunmamaktadır kendisi taa serverbutik zamanında bizim aramızdan kendi isteği ile ayrılmıştır.Siz DataFex.com ailesi olarak bot ve hile satışına karşı geldiğinizi iddia ediyorsunuz. Ama sizin çalışanınız olan YAGO (yf_ac) yapımcılarından yağız. FiveX'de reseller. Kendisi hem bot hem hile satıyor. Burada insanları manipüle ederek bir şeyler elde etmeye çalışacağınıza ve aynı zaman masum rolü oynayacağınıza gidip önce kendi ekip arkadaşlarınızla ile toplantı yaparak dürüstlük ve doğruluk nedir bu dersi çalışın.
Kanıtlar :Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Video :
Saniye : 0.32
Hadi bunada cevap verinFrozen Kapak sesi geldi sanki... Senin bu camiada neler yaptığını herkes biliyor insanlara DDOS atarak kendine çekmeye çalıştığın zamanları unutmadı kimse bilesin...
o yüzden svye girince f8de yago ve federal yazıyo anlıyorumdatafex.com.tr olarak bot ve hile satışı yapmıyoruz ve tamamen karşıyız , YAGO bizim çalışanımız değildir. ESKİ YagoFedo_ac geliştiricisidir. Şuanki satışta olan antihilemizin adı f3_ac olarak geçmektedir ve YAGO ile herhangi bağlantımız aylardır bulunmamaktadır kendisi taa serverbutik zamanında bizim aramızdan kendi isteği ile ayrılmıştır.
Kendi hayatında neler yaptığı bizi ilgilendirmez ?
Herhangi bir sunucumuzda datafex.com.tr discord sunucusunda veya ilgili noktalarda permi yoktur. Kendisi Yetkili değildir tekrarlıyorum uzun süre önce aramızdan ayrıldı.
Bot konularında haksız çıktınız diye başka konulara sarkıp başka konulara sataşıyorsunuz lakin ne yazık ki bu konuda da haksız çıktınız bakalım nereye varacağız.
o yüzden svye girince f8de yago ve federal yazıyo anlıyorum
Bir insan köşeye sıkışınca bu kadar çaresiz kalmamalı!o yüzden svye girince f8de yago ve federal yazıyo anlıyorum
o yüzden svye girince f8de yago ve federal yazıyo anlıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 45697
Reborn ekibinden olan(yandaş) arkadaşın bugün sunucuya yaptığı girişim.test11
Parametreler 1972'de keşfedilmiştir. 1971'de insanlar:
Ekli dosyayı görüntüle 45692
2 Türk sunucusunun bu şekilde birbirine saldırması çok yanlış sizleri barışa davet ediyorum. 2 tarafa da yakışmıyor.
Bende bu kanıtlara nazaran verecek bir cevabınızın olmadığını düşünerek teşekkür ediyorum , şimdi konu başlığı altında bulunan asıl konumuza gelirsek 2 sunucu sahibini de konu altına rica ediyorum.
Konuya ek olarak 2 kanıt daha tarafınıza iletiyorum
Muhammet tarafından yapılan f3 anticheat şuan satışta olan;
Ekli dosyayı görüntüle 45708
Muhammet ve Yago tarafından yapılan yf_ac Eski şuan herhangi bir satışı yok;
Ekli dosyayı görüntüle 45707
Daha sonrasında bu konunu nasıl çözülebileceğini nasıl uzlaşma yoluna gidilebileceğini konuşmanızı rica edeceğim aracı olmak istiyorum ardından bu problemin sonsuza kadar çözülmesini ve 2 adet zombi sunucu sahibi olarak sadece yaptıklarınız(Sunucu içerisinde ki geliştirmeler) ile öne çıkmanızı diliyorum.
O kadar dump yapıldığı ifşalanıp hala kendilerini savunmalarına ve serverlist'de bulunan sunucunun aktif olmasına şaşırıyorum.
Reborna sabah gelip beyler burası çö* gelin 51. bölgede oynayalım, genel sohbetten aktif yetkili olmadığı zaman mesaj atıp silenler mi dersin hangi türlüsü varsa var.
Gelirsek 100M paraya bilerek yapıln birşey olsa billhassa Smoqed ile girmezdim zaten
Sende ne açık arıyorsun yazık şu konuya gelip hala cevap vermeye çalışıyorsun
Server'a Smoqed ismi ile girer girmez zaten Discord'dan direk ban yedik neyse onu geçiyoruz.
Yusei isimli arkadaşın servera girip bazı arkadaşlar ben seni nerden tanıyorum demesinde Reborn dediğinden dolayı ban yemesinide geçiyorum.
Cabanızı anlıyorum nafile karşınızda Free Paket alıp, bir şeyler eklemeye çalışan 16-17 yaşında çocuk yok.
Yıllardır bu iş ile uğraşan ve ekibini kurmak için azim ile çalışan Test11 ve ekibi var.
Sabah girdiğimde yanımda bir kaç çocuk daha vardı kendi oyuncularından günahsızlar benim ile patladı.Zaten bizleri sinir eden bu kalın puntoya aldığım kısımdaki olaylar. Şubat başından beri aynı şeyler onlarca kez yaşandı, son 3-4 gündür ise katlanarak çoğaldı.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!