Dolandırıcı arkadaşın
Konusunu inceleyip görüşmeye gittik , aylık 600 TL'ye developer hizmeti sunduğunu belirtti.
Biz işe başlamadan önce eksiklerimizi ve ihtiyaçlarımızı belirtip , bunları yerine getirip getiremeyeceğini sorduk.
Kendisi bu isteklerimizi yerine getireceğini , 1 ay boyunca sunucumuza developerlık hizmeti sağlayacağını belirtti.
Birazcık pazarlık yaptık ve 430 TL'ye bu işleri yapabileceğini söyledi.
Parayı göndermeden önce kendisine işin başlangıcında yarı fiyatı olan 215 TL'yi göndereceğimi ve devamındada kalan 215 TL'yi göndereceğimi belirttim.
Kendisi bu anlaşmayı kabul etti.
Üzerinden 2 gün geçtikten sonra arkadaşıma
Bir kaç istediğimiz scripti kurdu ve testlerini gerçekleştirdik.
Diğer kalan eksikleri tamamlamasını ve sunucumuzdaki bir kaç scriptin fixlenmesi gerektiğini belirttikten sonra bizi kendi sunucusundan banlayıp , discord üzerindende engelleyip son olarak şöyle bir mesaj attı.
Kendi kafasına göre İşi yarım bırakıp leak galeri scriptini bize 200 TL'ye saymamızı söylüyor.
Bu yüzsüz ve pervasız arkadaşlara çok çok dikkat etmenizi tavsiye ediyorum.
Bu dolandırıcı arkadaştan şikayetçiyim.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
konu adresi buradadır.Konusunu inceleyip görüşmeye gittik , aylık 600 TL'ye developer hizmeti sunduğunu belirtti.
Biz işe başlamadan önce eksiklerimizi ve ihtiyaçlarımızı belirtip , bunları yerine getirip getiremeyeceğini sorduk.
Kendisi bu isteklerimizi yerine getireceğini , 1 ay boyunca sunucumuza developerlık hizmeti sağlayacağını belirtti.
Birazcık pazarlık yaptık ve 430 TL'ye bu işleri yapabileceğini söyledi.
Parayı göndermeden önce kendisine işin başlangıcında yarı fiyatı olan 215 TL'yi göndereceğimi ve devamındada kalan 215 TL'yi göndereceğimi belirttim.
Kendisi bu anlaşmayı kabul etti.
Üzerinden 2 gün geçtikten sonra arkadaşıma
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
bu şekilde bir mesaj atıp duygu sömürüsü yaparak paraya ihtiyacı olduğunu söyledi ve biz nasıl olsa işlerimizi yapıyor , ihtiyacı varmış diyerek iş bitmeden kalan parasınıda gönderdik.Bir kaç istediğimiz scripti kurdu ve testlerini gerçekleştirdik.
Diğer kalan eksikleri tamamlamasını ve sunucumuzdaki bir kaç scriptin fixlenmesi gerektiğini belirttikten sonra bizi kendi sunucusundan banlayıp , discord üzerindende engelleyip son olarak şöyle bir mesaj attı.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Kendi kafasına göre İşi yarım bırakıp leak galeri scriptini bize 200 TL'ye saymamızı söylüyor.
Bu yüzsüz ve pervasız arkadaşlara çok çok dikkat etmenizi tavsiye ediyorum.
Bu dolandırıcı arkadaştan şikayetçiyim.