Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

busekartas adlı kişiden şikayetçiyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YA GERÇEKTEN ORTALIK 56 OLDU ARKADAŞLARA DA BELİRTTİM BEN DAHA FAZLA BU KONUYA CEVAP VERMİYORUM KENDİLERİNE ETTİKLERİ HAKARETTEN GEREKLİ İŞLEMLERİ UYGULUYCAM ZATEN BURDA İSTEDİKLERİ GİBİ DEVAM EDEBİLİRLER. BENİM ALNIM AK BAŞTA ANLAŞILAN TÜM İŞLERİ HALLETTİM Mİ HALLETTİM BENİM İÇİN BİTMİŞTİR HAKLILARSA SİZE GÖRE BİRŞEY DİYEMEM KENDİME GÖRE DE BEN HAKLIYIM. 400 TL YE KÖPEK ARIYORLAR ÇÜNKÜ :d TEŞEKKÜRLER İLGİNİZ İÇİN SADO BEY İYİ GÜNLER DİLERİM.
Evet kişinin yüzsüzlüğü buradada belirlenmektedir.
İş ahlakı denilen şeye gram sahip olmayan , dolandırıcı hanımefendi 1 aylık anlaşma yapıp 2.gün çekip gitmektedir.
Kusura bakmayın ben köpek aramıyorum fakat siz sanırım kendinize dolandırıp kaçacağınız keriz arıyorsunuz.

DF
İş ahlakı denilen şeye gram sahip olmayan , dolandırıcı hanımefendi 1 aylık anlaşma yapıp 2.gün çekip gitmektedir.
Kusura bakmayın ben köpek aramıyorum fakat siz sanırım kendinize dolandırıp kaçacağınız keriz arıyorsunuz.
fdsajfhadsjfdsakhf dolandırıcı fjgsdnbaglmfsdnmfhsdblkgbfd devam ettttt

DF
YA GERÇEKTEN ORTALIK 56 OLDU ARKADAŞLARA DA BELİRTTİM BEN DAHA FAZLA BU KONUYA CEVAP VERMİYORUM KENDİLERİNE ETTİKLERİ HAKARETTEN GEREKLİ İŞLEMLERİ UYGULUYCAM ZATEN BURDA İSTEDİKLERİ GİBİ DEVAM EDEBİLİRLER. BENİM ALNIM AK BAŞTA ANLAŞILAN TÜM İŞLERİ HALLETTİM Mİ HALLETTİM BENİM İÇİN BİTMİŞTİR HAKLILARSA SİZE GÖRE BİRŞEY DİYEMEM KENDİME GÖRE DE BEN HAKLIYIM. 400 TL YE KÖPEK ARIYORLAR ÇÜNKÜ :d TEŞEKKÜRLER İLGİNİZ İÇİN SADO BEY İYİ GÜNLER DİLERİM.

Bu şekilde yaparsanız forum üzerinden yasaklama alırsınız.

Konuyu açığa kavuşturalım yukarıda gorkem diyor ki belli bir script sayısı üzerine işlem sağlamadık siz o şekilde sağladık diyorsunuz.

Belli bir script üzerine anlaşma yazılı bir şekilde sağlanmıştır illa ki listeyi gönderir misiniz ? Anlaşmanıza nazaran olan listeyi.

Ayrıyetten tekrarlıyorum burada madem bu şekilde bir anlaşma yapıldığını varsayalım neden 1 ay sözü geçiyor buna 2 taraftan da açıklama beklemekteyim.

DF
biraz daha kudur izlemek istiyorum. yapmadığım bir şey için sırf quit attığım için aynen bu şekilde kudurmaya devammm

DF

Konuyu açığa kavuşturalım yukarıda gorkem diyor ki belli bir script sayısı üzerine işlem sağlamadık siz o şekilde sağladık diyorsunuz.

Belli bir script üzerine anlaşma yazılı bir şekilde sağlanmıştır illa ki listeyi gönderir misiniz ? Anlaşmanıza nazaran olan listeyi.

Ayrıyetten tekrarlıyorum burada madem bu şekilde bir anlaşma yapıldığını varsayalım neden 1 ay sözü geçiyor buna 2 taraftan da açıklama beklemekteyim.
herhangi bir yazılı bir anlaşma yok hepsi sesli olarak dcden gerçekleşti

DF
Hanginiz doğruyu söylüyor peki 1 Aylık anlaşma mı doğru olan kısım yoksa önceden belirlenmiş script listesi mi ?

Hangi şekilde kanıtlayabilirsiniz ? İki taraf içinde geçerli

DF
Hanginiz doğruyu söylüyor peki 1 Aylık anlaşma mı doğru olan kısım yoksa önceden belirlenmiş script listesi mi ?

Hangi şekilde kanıtlayabilirsiniz ? İki taraf içinde geçerli
ben zaten 1 aylık anlaşma olduğunu kabul ediyorum bu yönden haklılar yalan söylüyorlar diye birşey demedim. Ben sadece şu kısımdayım 1 aylık anlaştık ama anlaşma esnasında konuşulan şey ; zaten bir listemiz var onları yaparsınız geri kalan işler bunlar üzerinden dönerdi kendileride bunu inkar ediceğini sanmıyorum 1 ay boyunca yanlarında olup tek tük işlerini yapıcaktım ki fiyat düşürdüğüm için işleride buna göre yapıcağımıda belirtmiştim bunuda inkar etmezler umarım ? ayriyeten polatıda hatırlamıyorum bunların arkadaşlarından değildir umarım :D

DF
ayriyeten 3. kişiler dahil oluyorsa developerlığını 4 5 ay yaptığım ve gayet memnun kalan insaları dahil edebilirim buraya ? Sado Sado

DF

Kendisiyle 1 aylık anlaşmayı yaptık. Bu anlaşma sunucu açıldıktan sonrada devam edicekti.
Ekte yazdıklarımız sunucu açılana kadar yapılacak ve fixlenicek şeylerdi. Kendisi görüldüğü gibi işi yarım saatte yapıcağını belirtmiş.
Ayrıca yine ekte görülen bazı şeyler, kendimizin yapıcağı şeyleri ve bu hanımefendiye belirtildi.
1 aylık anlaşmayı kabul edip 2. günden hiçbir şey konuşulmadan 1 mesajla çıkıp gitmesi ne kadar kabul edilebilir?
Bu işi yapamayacaksanıız neden bu işi kabul edip ödemenin tamamını aldınız?
2 ss ve bu yazıyla her şeyin ortada olduğu belli.

DF

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    186.5 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    131.3 KB · Görüntüleme: 35
ya neyse siz kudurmaya devam biz yavaştan dağılalım Sado Sado cevap vermiyceğim için banlayabilirsiniz ben daha fazla seviyesiz insanlarla uğraşmıycam dolandırıcı demek basit iftira atmak çok daha basit tekrar diyorum sizinle başka yerde görüşücez iyi günler dilerim herkese.

DF
Sado bey , bizim tarafımızdan kimse müdahale etmemekedir.
İstersek bu konu altını 50 farklı kişi ile yorumlarla doldurabiliriz.
Lütfen konuyu farklı yere yönlendirmelerine izin vermeyin

DF
daha öncededen 1.5 aylık 1 hizmet aldım fiyat olsun fix ler olsun her türlü hizmeti sağladı . Tekrardan buradan teşekkür ederim Buse Hanım
(3.Şahıslar yazdığı için buradayım )
Ayriyeten ordulu adlı kişi buse hanımın yardımcısıdır ?

DF

Ekli dosyalar

• Screenshot_6.png
    Screenshot_6.png
    8.3 KB · Görüntüleme: 33
Ayrıca ordulu81 olan arkadaş hanımefendinin arkadaşıdır.
Kendisi bizim sunucumuza gelip kayıt olmuştur.
Kişide kendi arkadaşlarını olaya dahil etmektedir.

DF
Ayriyeten ordulu adlı kişi buse hanımın yardımcısıdır ?
yardımcı ? gfdksnglkfsdbgfsdngfds adamla tanışmamız developerlık yaptığım dönem tanıştığım kişidir kendisinin sunucusunda developerlık yaptım bilip bilmeden yine konuşmaya devammmm

DF
İstersek bu konu altını 50 farklı kişi ile yorumlarla doldurabiliriz.
Lütfen konuyu farklı yere yönlendirmelerine izin vermeyin
aa evet 50 kişiyi küfür etmesi için doldurabilirsiniz şahit oldum haklılar sado bey

DF
O yüzden mi sunucuma geldi biz buse abladan geliyoruz dedi?
Ssleri mevcuttur.
evet çünkü benim yanımda çocuk ve twitch kanalımda mod. kaç aydır beraberiz ve sizin sunucuya ben yönlendirdim şuan bir sunucusu yok ? veya oynadığı bir sunucu yok diye size yönlendirdim aklıma tükiriyim

DF
sunucusuyla ilgilendiğim dönemlerde ki konuşmalar istedikleri şeyler vsvs ;
O zaman bir de her tanıştığımız kişiye bu konun linkini atalım buraya yalan yanlış bir şey yaz diyelim buse hanım şu anda onu yaptırıyor da
kanıtlarımla geliyim mi ?

DF
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//