Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
aracı garaj'a sokup çıkartınca rengi siyah oluyor ? çözümü bilen var mı ?
ESX.Game.GetVehicleProperties = function(vehicle)
bu kodu bul;rgb = table.pack(GetVehicleCustomPrimaryColour(vehicle)),
rgb2 = table.pack(GetVehicleCustomSecondaryColour(vehicle)),
ESX.Game.SetVehicleProperties = function(vehicle, props)
bu kodu bul;props.dirtlevel
ın altınaif props.rgb then SetVehicleCustomPrimaryColour(vehicle, props.rgb[1], props.rgb[2], props.rgb[3]) end
if props.rgb2 then SetVehicleCustomSecondaryColour(vehicle, props.rgb[1], props.rgb[2], props.rgb[3]) end
Eyvallah dostum hallettim. Aynı çözümü uyguladım bende çalışıyor problemsiz.Script farklı tür renkler bulundurduğu için es_extended desteklemiyor olabilir
es_extended/client/functions.lua gir.
bu kodu bul;
color2 kısmının altına
rgb = table.pack(GetVehicleCustomPrimaryColour(vehicle)), rgb2 = table.pack(GetVehicleCustomSecondaryColour(vehicle)),
bu kodu yaz
Ekli dosyayı görüntüle 56968
ArdındanESX.Game.SetVehicleProperties = function(vehicle, props)
bu kodu bul;
props.dirtlevel
ın altına
if props.rgb then SetVehicleCustomPrimaryColour(vehicle, props.rgb[1], props.rgb[2], props.rgb[3]) end if props.rgb2 then SetVehicleCustomSecondaryColour(vehicle, props.rgb[1], props.rgb[2], props.rgb[3]) end
bu kodu yaz.
Ekli dosyayı görüntüle 56969
Script farklı tür renkler bulundurduğu için es_extended desteklemiyor olabilir
es_extended/client/functions.lua gir.
bu kodu bul;
color2 kısmının altına
rgb = table.pack(GetVehicleCustomPrimaryColour(vehicle)), rgb2 = table.pack(GetVehicleCustomSecondaryColour(vehicle)),
bu kodu yaz
Ekli dosyayı görüntüle 56968
ArdındanESX.Game.SetVehicleProperties = function(vehicle, props)
bu kodu bul;
props.dirtlevel
ın altına
if props.rgb then SetVehicleCustomPrimaryColour(vehicle, props.rgb[1], props.rgb[2], props.rgb[3]) end if props.rgb2 then SetVehicleCustomSecondaryColour(vehicle, props.rgb[1], props.rgb[2], props.rgb[3]) end
bu kodu yaz.
Ekli dosyayı görüntüle 56969
Kral 2.mekanik permi verilmiyor ama istersen mekanik olarak çoğaltabilirsin normalde ismi değişmiyor ama şifreli js içinde ulduğum satır sayesinde ismi değişiyor eklediğim dosyanın içinde "ennys1" olarak verdiğim dosyanın isminin sonu ordaki "1" i değiştirerek istediğin kadar çoğalta bilirsin zaten çalışmıyorken script 0.0 ms değerine sahip istersen böyle bir yol izleye bilirsinArkadaşlar 2. mekanik permi eklemek istiyorum fakat beceremedim yardımcı olabilecek var mı? yani hem mekanik yapabilsin hemde mekanik1 yapabilsin istiyorum
Selam kardeşim şimdi anlamadığım için soruyorum klasörü çoğaltıp, js dosyasına bunu mu atacağım? Doğru mu anladım?Kral 2.mekanik permi verilmiyor ama istersen mekanik olarak çoğaltabilirsin normalde ismi değişmiyor ama şifreli js içinde ulduğum satır sayesinde ismi değişiyor eklediğim dosyanın içinde "ennys1" olarak verdiğim dosyanın isminin sonu ordaki "1" i değiştirerek istediğin kadar çoğalta bilirsin zaten çalışmıyorken script 0.0 ms değerine sahip istersen böyle bir yol izleye bilirsin
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!