Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yardımconnected failed code 7 hatası alıyorum her serverde
sorunsuz bir şekilde oynuyordum sonra server yeniden başlatıldı falan bende kapattım fivem i sonra tekrar girmek istedim ama connected hatası verdi buda çıldırttı ben farklı serverlarda denedim ama sorun hala devam ediyor sildim baştan yükledim yine aynı hata yardım edin lütfen
bir anda oldu zaten 4 saat falan aralıksız oynuyordum sonra yazı attılar restart atılacaktır diye oyundayken ben restart attı 10 dakika bekledikten sonra girmek istediğimde code 7 hatası almaya başladım sorunsuz her server a giriyordu
konuştum hem sorumsuzlar ilgisizler hemde bana diyorlar senin fivem inde sorun var ne alaka restart atılmadan önce gayet iyi oynuyordum birde şeyi soracaktım şimdi beni banlasalar olurmu bu?