Merhaba, ben Murat.
25 yaşındayım, evliyim ve aktif olarak yaşlı hasta bakım hizmeti veriyorum. Gündelik iş yoğunluğumdan arta kalan yaklaşık 6–7 saatlik sürede kendimi uzun yıllardır tutkuyla bağlı olduğum bir alana, FiveM geliştirme dünyasına adıyorum.
FiveM ile tanışmam 8 yıl öncesine dayanıyor. O dönemlerde oyuncu olarak başladığım bu yolculuk, zaman içinde teknik detaylara olan ilgimle birleşti ve beni script geliştirme tarafına yöneltti. Yaklaşık 5 yıldır aktif olarak FiveM script sistemleriyle iç içeyim.
2020 yılında ilk defa kendi projelerimi yazmaya başladım. O günden bu yana hem backend hem frontend tarafında kendimi geliştirerek, yalnızca çalışan değil, bütüncül ve estetik sistemler üretmeye odaklandım.
Bugün geldiğim noktada kuruculuğunu üstlendiğim ve her satırında kendi imzamı taşıyan Parva Series çatısı altında onlarca farklı scripti geliştiriyor ve sürdürülebilir hale getiriyorum.
Uzmanlık Alanlarım:
Geliştirdiğim Öne Çıkan Sistemler (Parva Series):
Hedefim:
Geliştirdiğim sistemlerle sadece çalışan bir sunucu değil, oyuncuya kendini özel hissettiren, yöneticilere ise yönetilebilir ve sürdürülebilir bir altyapı sunan bir ekosistem oluşturmak. Her sistemim kendi içinde bağımsız çalışabilirken, aynı zamanda birbirleriyle entegre ve tutarlı çalışabilecek şekilde tasarlanmıştır.
Eğer stabil, modern, işlevsel ve vizyon sahibi bir FiveM sistemi arıyorsanız; gerek teknik bilgi gerekse tutkumla bu alanda sunucunuza katkı sağlamaya hazırım.
Şuan discord yazmıyorum profilimde mevcuttur
Okuyan gören herkese teşekkürlerimi sunarım
25 yaşındayım, evliyim ve aktif olarak yaşlı hasta bakım hizmeti veriyorum. Gündelik iş yoğunluğumdan arta kalan yaklaşık 6–7 saatlik sürede kendimi uzun yıllardır tutkuyla bağlı olduğum bir alana, FiveM geliştirme dünyasına adıyorum.
FiveM ile tanışmam 8 yıl öncesine dayanıyor. O dönemlerde oyuncu olarak başladığım bu yolculuk, zaman içinde teknik detaylara olan ilgimle birleşti ve beni script geliştirme tarafına yöneltti. Yaklaşık 5 yıldır aktif olarak FiveM script sistemleriyle iç içeyim.
2020 yılında ilk defa kendi projelerimi yazmaya başladım. O günden bu yana hem backend hem frontend tarafında kendimi geliştirerek, yalnızca çalışan değil, bütüncül ve estetik sistemler üretmeye odaklandım.
Bugün geldiğim noktada kuruculuğunu üstlendiğim ve her satırında kendi imzamı taşıyan Parva Series çatısı altında onlarca farklı scripti geliştiriyor ve sürdürülebilir hale getiriyorum.
Uzmanlık Alanlarım:
- QBCore ve ox_inventory tabanlı sistem geliştirme
- NUI tabanlı arayüz tasarımı ve kodlaması (HTML, CSS, JS)
- Sistemler arası veri entegrasyonu ve modüler yapı kurma
- Gerçek zamanlı sunucu-veri yönetimi
- Performans odaklı script mimarisi
Geliştirdiğim Öne Çıkan Sistemler (Parva Series):
- parva_garage: Araç bilgisi, spawn & vale sistemiyle gelişmiş garaj yapısı
- parva_watch: Akıllı saat üzerinden araç kontrolü, HUD destekli
- parva_bank: IBAN sistemli, modern ve canlı güncellenen bankacılık
- parva_mdt: Polis veri sistemi, ceza kesimi, kanıt ve aktif birim takibi
- parva_vehicleshop: Test sürüşü, renk seçimi, ödeme ekranlarıyla donatılmış NUI araç galerisi
- parva_mechanic: Gerçek zamanlı modifikasyon sistemi, canlı uygulama
- parva_weed: NUI tabanlı toplama, işleme ve satış sistemleri
- parva_blackmarket / parva_gunshop: Yasal ve yasa dışı mağaza sistemleri
- parva_billing: Kurum ve kişi bazlı gelişmiş fatura yapısı
- parva_hud / parva_notify / parva_tablet: Sunucu genel kullanıcı deneyimini artıran yardımcı sistemler
- Ve diğer tüm Parva_ ekosistemine bağlı modüler yapılar…
Hedefim:
Geliştirdiğim sistemlerle sadece çalışan bir sunucu değil, oyuncuya kendini özel hissettiren, yöneticilere ise yönetilebilir ve sürdürülebilir bir altyapı sunan bir ekosistem oluşturmak. Her sistemim kendi içinde bağımsız çalışabilirken, aynı zamanda birbirleriyle entegre ve tutarlı çalışabilecek şekilde tasarlanmıştır.
Eğer stabil, modern, işlevsel ve vizyon sahibi bir FiveM sistemi arıyorsanız; gerek teknik bilgi gerekse tutkumla bu alanda sunucunuza katkı sağlamaya hazırım.
Şuan discord yazmıyorum profilimde mevcuttur
Okuyan gören herkese teşekkürlerimi sunarım