Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Gerçekten ben ve arkadaşım denedik hiçbir sorun göremedik altından çıktık üstüne girdik.Hala testler devam ediyor bug bulmaya çalışıyoruz dediklerin için çok teşekkürler.Bu sorunların olduğunu bilmiyordum.Hemen deneyeceğiz.Yorumun ve önerilerin için teşekkürlerBu sistemi en son 3.5 ay önce yapmıştım ve sistemde ciddi anlamda senkron hataları oluyordu şöyle: bir kişi ile aynı anda Gang alanına girersen 2 kez spawnlanıyordu bunu callback yardımıyla çözüyordun fakat callback i döngü içinde kullanırsan ramde kalıyor seri bir şekilde silemiyor du hadi bunu çözdün bir oyuncu Gang alanında oyundan çıkarsa gangler spawnlanmıyor en son gangler açıkmış gibi kalıyordu bu tabi bölgedeyse spawnlatsın dediysen oluyor tek bir sefer spawnla dersen birinde farklı birinde farklı animasyon yapabiliyordu eğer bu sorunların hiçbirini yaşamıyorsan sen bu işi yapmışsındır xd eğer animasyonlar hakkında bilgin yoksa taskscenarioatcoord kullanarak gangin alanda animasyon yapmasını sağlayabilirsin. Eline sağlık.
+99 yaptiğim ev sistemini laf atanlar daha marker tipini değiştirmeyi bilmiyor. Takma böylelerini + rep resmon değerini paylaşırmısın ? Webook kolay çok iyi.Tartışma içerikli yorumlar silinmiştir.Çok beğenmiyorsanız scripti kullanmayın kafanıza silah dayamıyoruz scripti kullanın diye.npc kordinatları aynı evet uğraşmak istemedim diye hazır olarak koydum fakat o npc kordinat sisteminide değiştirdim üstteki güncellemedeki gibi artık rastgele bölgeye spawn ediyor.İnsaların emekleriyle uğraşmanıza gerek yok.Hele ki yapamayacağınız sistem hakkında da pek konuşmayın.İyi forumlar ...
Kusura bakma görmemişim.Resmon değerlerini paylaşmıştım ama yine paylaşayım
Etkileşim Halinde iken yani gangler ile çatışırken durum budur.
Ekli dosyayı görüntüle 47055
Dediklerinin sadece 1 tanesini yapamadım yani uğraştım fakat olmadıBu sistemi en son 3.5 ay önce yapmıştım ve sistemde ciddi anlamda senkron hataları oluyordu şöyle: bir kişi ile aynı anda Gang alanına girersen 2 kez spawnlanıyordu bunu callback yardımıyla çözüyordun fakat callback i döngü içinde kullanırsan ramde kalıyor seri bir şekilde silemiyor du hadi bunu çözdün bir oyuncu Gang alanında oyundan çıkarsa gangler spawnlanmıyor en son gangler açıkmış gibi kalıyordu bu tabi bölgedeyse spawnlatsın dediysen oluyor tek bir sefer spawnla dersen birinde farklı birinde farklı animasyon yapabiliyordu eğer bu sorunların hiçbirini yaşamıyorsan sen bu işi yapmışsındır xd eğer animasyonlar hakkında bilgin yoksa taskscenarioatcoord kullanarak gangin alanda animasyon yapmasını sağlayabilirsin. Eline sağlık.
Allah rahmet eylesin. Güzel insanlardıBallas VS Vagos NPClerinin savaşı sonucunda 3 tane Ballas çete üyesi vefat etti
Fotoğraf İçin : @Kubilay58TR 'ye teşekkürler
Ekli dosyayı görüntüle 47084
+Update
- Düşmanlık oranı : Bu sistem herhangi bir çete üyesi başka bir çete üyesine saldırırsa artar ve buda discord loguna kısa bir komut ile yansır. ( Bu oranın ne kadar artacağını configden belirleyebilirsiniz)
Ekli dosyayı görüntüle 47096
Görsel :
Ekli dosyayı görüntüle 47093
Düşmanlık sisteminin nasıl çalıştığını göstermek için yeni bir update videosu yayınladım ( logtaki = - gibi yanlış işaretler düzeltilmiştir)
Update Videosu :
-DeadTouchMe 'nin bana belirttiği sorunlar düzeltilmiştir.
Ve Npclerin hareket ettirilmesi sağlandı sınırlı bir süre sonrası kendi hoodları etrafında gezmeye başlarlar.
Ekli dosyayı görüntüle 47095
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!