Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

DOLANDIRICI SAVASBEY

Arkadaşlar Yanlış anlamayın ama kanıt olarak koyulan resimlerde ne bir ticaret nede bir para transferi işlemi yok adama dolandırıcı diyorsunuz da (adamı tanımıyorum) küfürleşmişiniz garip lakin forumu çok kullanmama rahmen lemonica132 lemonica132 hakkında 1 forum gördüm dolandırıcı iş bilmiyor diye açan kişide tanıdığım birisi idi kimse developer değil zaten bu dönemde şurda 500tl ye iş yapan adamların aynısını daha iyisini chatcpt yapıyor bu boş beleş tartışmalarla sitenin ve forumun içinden geçiyorsunuz 4 yıldır kayıtlıyımdır kaç defa kavga formu gördüm bu kadar boşunu ilk defa görüyorum

DF
Arkadaşlar Yanlış anlamayın ama kanıt olarak koyulan resimlerde ne bir ticaret nede bir para transferi işlemi yok adama dolandırıcı diyorsunuz da (adamı tanımıyorum) küfürleşmişiniz garip lakin forumu çok kullanmama rahmen lemonica132 lemonica132 hakkında 1 forum gördüm dolandırıcı iş bilmiyor diye açan kişide tanıdığım birisi idi kimse developer değil zaten bu dönemde şurda 500tl ye iş yapan adamların aynısını daha iyisini chatcpt yapıyor bu boş beleş tartışmalarla sitenin ve forumun içinden geçiyorsunuz 4 yıldır kayıtlıyımdır kaç defa kavga formu gördüm bu kadar boşunu ilk defa görüyorum
yav aynen aynen. bilmeden atlıyorsunuz her gördüğün forumu öylemi biliyorsun sen ??

dolandırıcı erdemgoren desem bu cocuk dolandırıcıymıs diyemi gezilecek artık ? her gördügüne inanmayacaksın ozaman. acan kisi tanıdıgım diyorsun. sallamadıgı adam kalmadı AnkaRp AnkaRp ama simdi engeliyor dolandırıcı diyordu bana ?? 500 tl is yapan adamlar chatcpt (chatgpt olacak o) ondan kötüyse chatgpt ile script yaptırın ozaman

DF
yav aynen aynen. bilmeden atlıyorsunuz her gördüğün forumu öylemi biliyorsun sen ??

dolandırıcı erdemgoren desem bu cocuk dolandırıcıymıs diyemi gezilecek artık ? her gördügüne inanmayacaksın ozaman. acan kisi tanıdıgım diyorsun. sallamadıgı adam kalmadı AnkaRp AnkaRp ama simdi engeliyor dolandırıcı diyordu bana ?? 500 tl is yapan adamlar chatcpt (chatgpt olacak o) ondan kötüyse chatgpt ile script yaptırın ozaman
ŞALSKFJAİKLGJİMİAGKLAJSGLKASGJ Ben chatcpt demeyi seviyorum takma abisi bu kadar kafaya dolandırıcı erdemgoren diyebilmen için bir kanıta ihtiyacın var sen adama dolandırıcı demişin kanıt sunmamışın senin boş beleş formuna niye millet inanıp adama dolandırıcı desin o zaman

DF
ŞALSKFJAİKLGJİMİAGKLAJSGLKASGJ Ben chatcpt demeyi seviyorum takma abisi bu kadar kafaya dolandırıcı erdemgoren diyebilmen için bir kanıta ihtiyacın var sen adama dolandırıcı demişin kanıt sunmamışın senin boş beleş formuna niye millet inanıp adama dolandırıcı desin o zaman
boş beleş form ? yaptıgı iş dolandırıcılıga giriyor farkındaysan. alan adam enayi olmuş oluyor. temel paketler bile bu paketin 20 katı daha iyi bu nedir böyle yani ?

kanıt nerde acaba bana dolandırıcı iş bilmeyen diyorsun

Farkındaysan artık o adamdan o kadar sıkıldıkki *tsk* falan gecmeye basladık

DF
bunlar kendi paket yapmayi bilmez ki dostum leak bi paketin uzerine iki edit atip satarlar sorsan daha bi hatayi fixleyemezler, en fazla yapabilcekleri config,lua ya edit atmak hepsi bos belesci

DF
boş beleş form ? yaptıgı iş dolandırıcılıga giriyor farkındaysan. alan adam enayi olmuş oluyor. temel paketler bile bu paketin 20 katı daha iyi bu nedir böyle yani ?

kanıt nerde acaba bana dolandırıcı iş bilmeyen diyorsun

Farkındaysan artık o adamdan o kadar sıkıldıkki *tsk* falan gecmeye basladık
dedim ya sana abisi adamı tanımıyorum dalga geçip geçmemen beni ilgilendirmez ve umursamam bile yaptığı iş kötü olabilir yada fre şeyleri toplayıp paket yapmış satıyor olabilir beni ilgilendirmez seni de ilgilendirmez 2025 deyiz insanların beyinleri var neye para verip vermiceklerini kendileri seçer dolandırıcı diye bir forum açıcaksan önce dolandırılan birine ulaş adam hakkında bilgi al adam seni dolandırmamış ve buraya gelip yorumlarda beni dolandırdı diyen birini de göremiyorum kötü işcilik ile dolandırıclığı aynı kefeye koyamazsın :D

DF

bu sen değilmisin dostum burda böyle davranıp burda böyle davranman daha sıkıntı paketi almadan önce resmon değerlerini kontrol etmek, paketin içindeki scriptleri test etmek senin hakkın sonrasında gelip burda böyle atar gider yapman hoş olmuyor

DF

bu sen değilmisin dostum burda böyle davranıp burda böyle davranman daha sıkıntı paketi almadan önce resmon değerlerini kontrol etmek, paketin içindeki scriptleri test etmek senin hakkın sonrasında gelip burda böyle atar gider yapman hoş olmuyor
yav sen ne anlatıyorsun ? tasak geciyoruz

DF
Nerde Dolandırma ? saygısız herif bide konu açmış yüssüz 1 aylık bilgisiz katılımcı önce emeğe saygı duy sen
Yaptığın saçma sapan bir paket hele ki hadi bana da kaf et mafem katılım süresine göre konuşuyoruz ben senden daha eski ve bilgiliyim?
lemonica132 lemonica132 Normalde herkese hak vermem ama konu böyle saçma kişiler olduğu zaman hak verebiliyorum ordan buldan bulduğu scriptler ile paket yapıp yada yaptığını sanan kendilerini bişey sanan çocukların paket satışı yaptığını gördüğümüz bi fivem camiasındayız ne developerlık ile alakası olan ne fivem ile alakası olmayan çoluk çocuğun paket satması yada dev hizmet vermesini anlamıyorum savaş da bu küçük çocuklardan biri ne beyni var ne iradesi dolandırmaktan başka bir şey yapamazlar
Sana hak vereceğimi hayatımda düşünmemiştim java

DF

olm chatgpt ye iş yaptıranlar senden daha iyi hiç yoktansa birşey yapabilyorlar sen bir market scritini değiştiremedin bir garaj ekleyemedin :D

DF
olm chatgpt ye iş yaptıranlar senden daha iyi hiç yoktansa birşey yapabilyorlar sen bir market scritini değiştiremedin bir garaj ekleyemedin :D
la nediyon panelci gerizekalı

Kanıtlayıp adama ban attırdık hala yüzsüz gibi yazıyorsun. öylesinde zaten ben seni rezil ettim korkudan engelliyorsun yerse ac o engeli korkak

DF
Sayın java böyle konu açmasından sakıncalı yok, ben sadece rahatsız oldugumdan uyarıyorum. Konuda tartışmaya ne gerek var ?
tartışmalık bir şey yok sadece samimi yaklaşıp açıklayıcı bir cevap verdim

DF
sende söylediklerinde pek gerçekci değilsin Anka Kuşu roleplay

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//