L lisar Üye FT Kullanıcı Katılım 5 yıl 6 gün Mesajlar 82 2 Tem 2020 #1 karşılıklı animasyon kabul edildiğinde sadece gönderen taraf animasyonu yapıyor diğer taraf olduğu gibi kalıyor nasıl çözebilirim ?
karşılıklı animasyon kabul edildiğinde sadece gönderen taraf animasyonu yapıyor diğer taraf olduğu gibi kalıyor nasıl çözebilirim ?
L lisar Üye FT Kullanıcı Katılım 5 yıl 6 gün Mesajlar 82 2 Tem 2020 #2 yardımcı olabilecek biri varmıdır ?
S shipof Üye FT Kullanıcı Katılım 3 yıl 10 ay 14 gün Mesajlar 38 30 Tem 2021 #3 lisar' Alıntı: yardımcı olabilecek biri varmıdır ? Genişletmek için tıkla ... sorunun çözümünü bulabildinmi ?
lisar' Alıntı: yardımcı olabilecek biri varmıdır ? Genişletmek için tıkla ... sorunun çözümünü bulabildinmi ?
oyuncuadam Üye FT Kullanıcı Katılım 5 yıl 4 ay 7 gün Mesajlar 204 Web sitesi www.fivemturks.com 30 Tem 2021 #4 güncel bir dpemotes kurup calıstırın sorun düzelicektir.
S shipof Üye FT Kullanıcı Katılım 3 yıl 10 ay 14 gün Mesajlar 38 31 Tem 2021 #5 oyuncuadam' Alıntı: güncel bir dpemotes kurup calıstırın sorun düzelicektir. Genişletmek için tıkla ... bulamadım ben güncelini elinizde varmı acaba ?
oyuncuadam' Alıntı: güncel bir dpemotes kurup calıstırın sorun düzelicektir. Genişletmek için tıkla ... bulamadım ben güncelini elinizde varmı acaba ?