Merhaba öncelikle 3 kişilik bir arkadaş grubumuz var düzgün bir sunucu arıyoruz. Aşağıda açıklayıcı bir yazı ile sizlere kendimizi ve aradıklarımızı ilettim. DİSCORD: Wisaoi#0666
Yaşları 21, 22, 28 olan arkadaşlarız FiveM saatlerimizin toplamı 7000 saati geçiktir. Sosyal rol oyuncularıyız. Ayrıca uzman denilebilecek oyuncularız. Sıcak ve arkadaş canlısıyızdır. VORP, Atina, U4 gibi sunucularda oynadık yaklaşık 8 ay ara verdim ve tekrar başlamaya karar verdim eğer düzgün bir sunucu bulursam diğer arkadaşlarımın da başlayacağına eminim.
Sunucularda aradığımız kriterler ise şöyle:
-Az oyuncu sayısı ama kemik kadrosu olan sunucular (Sunucunun en fazla aktif 30-40 civarında oyuncu olması)
-Ekonomi ve rol dengesi çok fazla hard olmayan yani esnetilmiş veya arcade
-Aile kavramı olmayan, saçma sapan rollerin dönmediği, Gun Rp abartı olmayan.
-PD ve çete kadrolarının aktif ve düzgün rol yaptığı (Örnek olarak patlıcan gibi gezmeyen Ballas)
-İllegal yelpazesinin geniş olduğu (Ev soygunu vb.)
-Yetkililerin arkadaş gibi sıcak davranacağı bir sunucu aramaktayız.
Böyle bir sunucu bulursak, sunucu kapanana kadar aktif ve olumlu roller sunucağımız garantidir.
DISCORD: Wisaoi#0666
Yaşları 21, 22, 28 olan arkadaşlarız FiveM saatlerimizin toplamı 7000 saati geçiktir. Sosyal rol oyuncularıyız. Ayrıca uzman denilebilecek oyuncularız. Sıcak ve arkadaş canlısıyızdır. VORP, Atina, U4 gibi sunucularda oynadık yaklaşık 8 ay ara verdim ve tekrar başlamaya karar verdim eğer düzgün bir sunucu bulursam diğer arkadaşlarımın da başlayacağına eminim.
Sunucularda aradığımız kriterler ise şöyle:
-Az oyuncu sayısı ama kemik kadrosu olan sunucular (Sunucunun en fazla aktif 30-40 civarında oyuncu olması)
-Ekonomi ve rol dengesi çok fazla hard olmayan yani esnetilmiş veya arcade
-Aile kavramı olmayan, saçma sapan rollerin dönmediği, Gun Rp abartı olmayan.
-PD ve çete kadrolarının aktif ve düzgün rol yaptığı (Örnek olarak patlıcan gibi gezmeyen Ballas)
-İllegal yelpazesinin geniş olduğu (Ev soygunu vb.)
-Yetkililerin arkadaş gibi sıcak davranacağı bir sunucu aramaktayız.
Böyle bir sunucu bulursak, sunucu kapanana kadar aktif ve olumlu roller sunucağımız garantidir.
DISCORD: Wisaoi#0666