Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ekibim ile çete olabileceğimiz bir sunucu arıyoruz
banlama sebebimiz o değil bulunduğun bölgede bir hile vakası yaşıyorduk ayrıca hilenin bulunduğu bölgede bir tek sen vardın ve bankanma sebebinde buydu destek odasındada sana bunu belirtmiştim fakat yanlış anlaşılmış kusura bakma
banlama sebebimiz o değil bulunduğun bölgede bir hile vakası yaşıyorduk ayrıca hilenin bulunduğu bölgede bir tek sen vardın ve bankanma sebebinde buydu destek odasındada sana bunu belirtmiştim fakat yanlış anlaşılmış kusura bakma
Merhabalar, ben ve arkadaşlarım 6-8 kişilik bir ekibiz. Grove Street Families veya Ballas rolü yapabileceğimiz bir sunucu arıyoruz. Çete ve gangster rolünü en iyi şekilde yapacağımızdan emin olabilirsiniz. Çetedeki herkes oyundaki veya gerçek hayattaki siyahi çetelerinin kültürlerini biliyor. Hepimiz oldschool hip hop kültüründen anlıyoruz. Çete olmak istediğimiz sunucudaki özellikler;
En az 30 oyuncu aktif olmalı
Scriptler kaliteli olmalı
Destek ekibi ilgili olmalı
Ekipteki herkesin en az 300+ saati var. Herkes rol yapmayı biliyor. Eğer kaliteli bir çete arıyorsanız buradayız.
Öncelikle Merhabalar , Sunucumuzun yapım aşamasındayız şuan da , 17 ocak tarihinde siz değerli oyuncuların önderliğinde sunucumuzun açılışını gerçekleştireceğiz . Eğer gelmek isterseniz sizin ekibinizi de sunucumuzda görmek isteriz . Script bilgileri,sunucu hakkında gerekli bilgileri almak için discord sunucumuza bekleriz
Bu hafta içinde açılacak olan sunucumuza bekleriz. Siz değerli ekip oyuncularını sunucumuzda görmekten mutluluk duyarız. Sunucuyla alakalı diğer bilgiler için discordumuza davetlisiniz.