Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Paylaşım esx_shop ve esx_weaponshop ( YENİ TASARIMIYLA )

atsizatabeg

?????????
FT Kullanıcı
Web sitesi
www.fivemturk.com
Selamlar konuma hoşgeldiniz.
Umarım bu paylaşım hoşunuza gider.
Şahsen deneyemedim ama deneyipte yorumda belirten arkadaşlar olursa çok sevinirim.

Kurulum:

• Dosyayı rardan çıkarıp masaüstüne indirin.
  • Ardından resources için atın.
  • server.cfg veya common.cfg içine girip "start esx_shop" ve "start esx_weaponshop" satırlarını ekleyin.
  • Artık hazırsınız.

Gereksinimler:
  • es_extended

İndirme:

Video / Görsel:

DF
Paylaşım için teşekkürler, bende "esc" tuşunu kullandıktan sonra, mouse kalıyor kapanıyor. erişim

DF
Benim olmuyorda biri yardımcı olabilir mi ?

DF
servri başlatıyorum yüklediğim shop lar hata veriyor fivemden girmeye çalışınca cmd de sıkıntı yok

DF
heidiSQL da okutamıyorum hata alıyorum

DF
5304 Buda dosyaları yükleyip fivemden giriş yaptığımda aldımığımhata

DF
Zaten bir shops tablosunun olduğunu söylüyor mevcut. Zaten database okutmanıza gerek yok. Ancak esx_shop’tan farklı bir script kullanıyorsanız mevcut shops tablosunu silin ve tekrar deneyin.

DF
teşekkürler ama shop un resimleri gözükmüyor benden kaynaklımı

DF
Bir örnek verebilir misin, veya resimleri nereden bulabilirim.
Alttaki görselde görüldüğü gibi files tablosu altına istediğiniz kadar resim ekleyebilirsiniz. Bu görsel esx_inventory’nin _resource.lua’sından alındı. Aynı işlemi shop’da yapabilirsiniz. Görselleri ise google’dan bulabilirsiniz. Atıyorum maymuncuk arıyorsunuz. Çeviriye ingilizce halini yazın. Ardından google resimlere girin ve eşyanın adını yazın yanına ise png eklediğinizde resim bulabilirsiniz. Örnek: lockpick png. Neden ingilizce diye soracak olursanız google Dünya genelinde en çok kullanılan arama motoru ve çok fazla resim kaynağının sahibi. O yüzden ingilizce yazdığınızda daha fazla daha çeşitli resimlere ulaşabilirsiniz.

5471

DF
Alttaki görselde görüldüğü gibi files tablosu altına istediğiniz kadar resim ekleyebilirsiniz. Bu görsel esx_inventory’nin _resource.lua’sından alındı. Aynı işlemi shop’da yapabilirsiniz. Görselleri ise google’dan bulabilirsiniz. Atıyorum maymuncuk arıyorsunuz. Çeviriye ingilizce halini yazın. Ardından google resimlere girin ve eşyanın adını yazın yanına ise png eklediğinizde resim bulabilirsiniz. Örnek: lockpick png. Neden ingilizce diye soracak olursanız google Dünya genelinde en çok kullanılan arama motoru ve çok fazla resim kaynağının sahibi. O yüzden ingilizce yazdığınızda daha fazla daha çeşitli resimlere ulaşabilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 5471
Oyunda E tuşuna bastığımızda normal esx_menu'lü market açılıyor.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//