Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yardımesx_society ve esx_trunk scriptlerindeki hata
Bu hatayı herkes için değilde bazı oyuncular girdiğinde yapıyor gibi görünüyor, oyuzden tahminimce datalarıyla alakalı bi problem ama sorunu tespit edemedim o konuda yardımcı olabilirse biri çok iyi olur. Resimde göründüğü üzere giren ilk 2 oyuncuda hata verirken 3. oyuncuda bi hata görünmüyor.
o konudada şunu soracam, es_extended i güncellemek istiyorum ama baktıgım extended içinde job tablosu vs. bile yok güncellediğimde sunucuda herşey bozuluyor. Sanırım bu extendedin belli başlı versiyonları vs. var. Nereden güncellemem gerekiyor extended i yardımcı olabilir misin?
yanlış söylemişim jobs vs. değilde user_inventory yok güncel attığınızda. Zaten sql dosyasından anlaşılıyolar. user_inventory olmadığı içinde sunucudaki herşey bozuluyor. inventory olan versiyonu var mıdır bunun?
Pek bilgim yok ancak bu sistemden daha farklı bir sisteme geçilmiş ve daha stabil olduğu söyleniyor. Ve bir çok sunucu piyasadaki yeni user_inventory olmayan güncel paketlere geçiş yaptı. Size de tavsiye ederim.
Pek bilgim yok ancak bu sistemden daha farklı bir sisteme geçilmiş ve daha stabil olduğu söyleniyor. Ve bir çok sunucu piyasadaki yeni user_inventory olmayan güncel paketlere geçiş yaptı. Size de tavsiye ederim.
ben şuan esx_inventoryhud isimli scripti kullanıyorum ve bu script user_inventory tablosuyla bağlantılı olarak çalışıyor. Şimdi yeni güncelleyeceğim extended da bu user_inventory yok. Ozaman artık bu envanter hesabı farklı bi scriptle sağlanıyor olsa gerek. Herkes disc mi kullanıyor anlayamadım?