Ü Üye Silindi 17472 Guest 5 May 2021 #1 Sunucuya Girmeye çalıştığımda böyle bir hata veriyor cache i sildim olmadı.
EndlessRainn ????????? FT Kullanıcı Katılım 4 yıl 4 ay 11 gün Mesajlar 752 Discord EndlessRain.#6272 5 May 2021 #2 Merhabalar, kendi sunucunuza mı girmeye çalışıyorsunuz yoksa başka sunucularda da mı aynı sıkıntıyı yaşamaktasınız?
Merhabalar, kendi sunucunuza mı girmeye çalışıyorsunuz yoksa başka sunucularda da mı aynı sıkıntıyı yaşamaktasınız?
Ü Üye Silindi 17472 Guest 5 May 2021 #3 EndlessRainn' Alıntı: Merhabalar, kendi sunucunuza mı girmeye çalışıyorsunuz yoksa başka sunucularda da mı aynı sıkıntıyı yaşamaktasınız? Genişletmek için tıkla ... Kendi Sunucuma Girmeye Çalışıyorum , Oyuncularda da Aynı sıkıntı mevcut.
EndlessRainn' Alıntı: Merhabalar, kendi sunucunuza mı girmeye çalışıyorsunuz yoksa başka sunucularda da mı aynı sıkıntıyı yaşamaktasınız? Genişletmek için tıkla ... Kendi Sunucuma Girmeye Çalışıyorum , Oyuncularda da Aynı sıkıntı mevcut.
todex ????????? FT Kullanıcı Katılım 4 yıl 6 ay 9 gün Mesajlar 273 17 May 2021 #4 CyarTurkTv' Alıntı: cache i sildim olmadı. Genişletmek için tıkla ... Kendi FiveM dosyalarınızdaki cache'i mi sildiniz?
CyarTurkTv' Alıntı: cache i sildim olmadı. Genişletmek için tıkla ... Kendi FiveM dosyalarınızdaki cache'i mi sildiniz?