Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Verifying content ekranı geliyor birkaç saniye sonra hiçbir hata vermeden kapanıyor. Her şeyi denedim, Gta dosyalarını doğruladım, Fivem silip tekrar yükledim. Silip yüklediğimde düzelmedi aksine silip yükledikten sonra Could not load CitizenGame.dll hatası almaya başladım.
Verifying content ekranı geliyor birkaç saniye sonra hiçbir hata vermeden kapanıyor. Her şeyi denedim, Gta dosyalarını doğruladım, Fivem silip tekrar yükledim. Silip yüklediğimde düzelmedi aksine silip yükledikten sonra Could not load CitizenGame.dll hatası almaya başladım.
Aynı sorunla karşı karşıyayım, bir çözüm buldum tek, Windows'ta yeni bir kullanıcı oluşturup o windows hesabına geç, Fivem orada sorunsuz çalışıyor, Kendi Windows hesabımızda ise nasıl çözeriz inan bilmiyorum.
Hocam sorunu buldum, rockstar oturumunuzu kontrol edin, oturum kapalı ise oturum açın, açıksa logout yapıp fivemi çalıştırın, yüksek ihtimal çökecektir, çöktükten sonra rockstar hesabınıza tekrar giriş yapın, sorun düzelecektir, bende demin öyle düzeldi, soruna sahip olanlar deneyip buraya yazsın lütfen.