Merhaba, bir sunucuya girecektim fakat sunucuya girmeden önce bir anticheat sistemi bir şeyleri onaylamamı istedi sunucu yükleme ekranında ve onaylamadım. Oradaki linki okumak istedim ve gördüklerim çok şaşırtıcı oldu resimleri aşağıya bırakıyorum linki de. Ve anticheat i yapanlar sunucu sahipleri mi bir bilgim yok ama sunucu yetkilisi ile olan konuşmamı da isimleri sansürlü şekilde aşağıya ekliyorum.
Ve size olan sorum : Bir anticheat scripti veya her neyse benim bilgisayarıma erişip cookilerimi ve diğer bir sürü bilgimi alabilir mi ? Böyle bir şeyin imkanı var mı ?
Yani bu sunucuda oyun oynamak isteyen birisi gerek banka gerek giriş yaptığı yerlerden gelen cookilerini ac sahibi ile paylaşması gerekli mi ?
Ve size olan sorum : Bir anticheat scripti veya her neyse benim bilgisayarıma erişip cookilerimi ve diğer bir sürü bilgimi alabilir mi ? Böyle bir şeyin imkanı var mı ?
Yani bu sunucuda oyun oynamak isteyen birisi gerek banka gerek giriş yaptığı yerlerden gelen cookilerini ac sahibi ile paylaşması gerekli mi ?
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.