L lorycim Üye FT Kullanıcı Katılım 3 yıl 7 ay 20 gün Mesajlar 5 2 Eyl 2021 #1 Merhaba ben bir sunucu açtım fakat sunucuyu açıyorum ve adamlar oyuna giriyor ve sw birden herkeze auto kick atıyo çözümünü bilen var mı ?
Merhaba ben bir sunucu açtım fakat sunucuyu açıyorum ve adamlar oyuna giriyor ve sw birden herkeze auto kick atıyo çözümünü bilen var mı ?
SleekAssassin35 𝐅𝐈𝐕𝐄𝐌𝐓𝐔𝐑𝐊 Moderatör Katılım 4 yıl 10 ay 19 gün Mesajlar 2,192 Web sitesi oblivioncodetr.com Discord !!SleekAssassin35#6533 2 Eyl 2021 #2 Kick yediklerinde alınan hatayı buraya atarmısınız ?
L lorycim Üye FT Kullanıcı Katılım 3 yıl 7 ay 20 gün Mesajlar 5 2 Eyl 2021 #3 lorycim' Alıntı: Merhaba ben bir sunucu açtım fakat sunucuyu açıyorum ve adamlar oyuna giriyor ve sw birden herkeze auto kick atıyo çözümünü bilen var mı ? Genişletmek için tıkla ... cmd de bir hata gelmiyor oyundan atınca auto kick yazıyo sadece
lorycim' Alıntı: Merhaba ben bir sunucu açtım fakat sunucuyu açıyorum ve adamlar oyuna giriyor ve sw birden herkeze auto kick atıyo çözümünü bilen var mı ? Genişletmek için tıkla ... cmd de bir hata gelmiyor oyundan atınca auto kick yazıyo sadece
Soulles61 ????????? FT Kullanıcı Katılım 4 yıl 8 ay 23 gün Mesajlar 174 Discord Soulles ♱#6650 2 Eyl 2021 #4 Konu tarafımca doğru kategoriye taşınmıştır.
SleekAssassin35 𝐅𝐈𝐕𝐄𝐌𝐓𝐔𝐑𝐊 Moderatör Katılım 4 yıl 10 ay 19 gün Mesajlar 2,192 Web sitesi oblivioncodetr.com Discord !!SleekAssassin35#6533 2 Eyl 2021 #5 lorycim' Alıntı: cmd de bir hata gelmiyor oyundan atınca auto kick yazıyo sadece Genişletmek için tıkla ... O Kick yazısını atarmısınız
lorycim' Alıntı: cmd de bir hata gelmiyor oyundan atınca auto kick yazıyo sadece Genişletmek için tıkla ... O Kick yazısını atarmısınız
L lorycim Üye FT Kullanıcı Katılım 3 yıl 7 ay 20 gün Mesajlar 5 3 Eyl 2021 #6 kozenosman61' Alıntı: Konu tarafımca doğru kategoriye taşınmıştır. Genişletmek için tıkla ... Ekli dosyalar Ekran_Alnts.png 25.4 KB · Görüntüleme: 15
FerZom Üye FT Kullanıcı Katılım 4 yıl 8 ay 2 gün Mesajlar 245 3 Eyl 2021 #7 anticheat olabilir anticheat ı kapada dene
Slusher You Know Who I Am FT Kullanıcı Katılım 4 yıl 8 ay 21 gün Mesajlar 407 7 Eyl 2021 #8 Merhaba verilen cevaplar doğrultusunda sorununuz çözüldümü?
L lorycim Üye FT Kullanıcı Katılım 3 yıl 7 ay 20 gün Mesajlar 5 8 Eyl 2021 #9 FerZom' Alıntı: anticheat olabilir anticheat ı kapada dene Genişletmek için tıkla ... evet
FerZom Üye FT Kullanıcı Katılım 4 yıl 8 ay 2 gün Mesajlar 245 8 Eyl 2021 #10 lorycim' Alıntı: evet Genişletmek için tıkla ... Sorunun okeyse tamamdır konuyu kapasınlar istersen
Slusher You Know Who I Am FT Kullanıcı Katılım 4 yıl 8 ay 21 gün Mesajlar 407 10 Eyl 2021 #11 Merhaba, verilen cevaplar doğrultusunda sorununuz çözüldümü?
L lorycim Üye FT Kullanıcı Katılım 3 yıl 7 ay 20 gün Mesajlar 5 11 Eyl 2021 #12 FerZom' Alıntı: Sorunun okeyse tamamdır konuyu kapasınlar istersen Genişletmek için tıkla ... Çözüldü
FerZom' Alıntı: Sorunun okeyse tamamdır konuyu kapasınlar istersen Genişletmek için tıkla ... Çözüldü
FerZom Üye FT Kullanıcı Katılım 4 yıl 8 ay 2 gün Mesajlar 245 11 Eyl 2021 #13 Slusher' Alıntı: Merhaba, verilen cevaplar doğrultusunda sorununuz çözüldümü? Genişletmek için tıkla ... lorycim' Alıntı: Çözüldü Genişletmek için tıkla ...
Slusher' Alıntı: Merhaba, verilen cevaplar doğrultusunda sorununuz çözüldümü? Genişletmek için tıkla ... lorycim' Alıntı: Çözüldü Genişletmek için tıkla ...
Slusher You Know Who I Am FT Kullanıcı Katılım 4 yıl 8 ay 21 gün Mesajlar 407 11 Eyl 2021 #14 konu çözülmüşlere taşındı. //çözülmüşlere taşındı.