Kayra13 Üye FT Kullanıcı Katılım 6 gün Mesajlar 1 Cumartesi saat 13:33'de #1 Merhabalar yeni bir FiveM sunucusu açtım sunucunun dosyalarında veya server cfg de sıkıntı olabilir. Yardımcı olabilecek varmı
Merhabalar yeni bir FiveM sunucusu açtım sunucunun dosyalarında veya server cfg de sıkıntı olabilir. Yardımcı olabilecek varmı
1meiyroO Deneme Moderatör D-Mod Katılım 9 ay 1 gün Mesajlar 36 Cumartesi saat 15:27'de #2 Araba Modelinin Doğru Şekilde Yüklendiğinden Emin Olun Araba modeli, stream klasöründe doğru şekilde yerleştirilmiş olmalıdır. Model dosyaları (.ytd, .yft, .ytyp) eksiksiz olmalıdır. Eksik dosyalar varsa, araba oyunda görünmez. Araç scriptinin startlı olduğundan emin olun.
Araba Modelinin Doğru Şekilde Yüklendiğinden Emin Olun Araba modeli, stream klasöründe doğru şekilde yerleştirilmiş olmalıdır. Model dosyaları (.ytd, .yft, .ytyp) eksiksiz olmalıdır. Eksik dosyalar varsa, araba oyunda görünmez. Araç scriptinin startlı olduğundan emin olun.
D dexaamasiyah Üye FT Kullanıcı Katılım 1 yıl 1 ay 12 gün Mesajlar 15 Pazar saat 04:18'de #3 Kayra13' Alıntı: Merhabalar yeni bir FiveM sunucusu açtım sunucunun dosyalarında veya server cfg de sıkıntı olabilir. Yardımcı olabilecek varmı Genişletmek için tıkla ... Selam Kayra cok bilgi sahibi olmasam da az cok biliyorum dilersen sana ulasabilecegim bir yerden iletisime gecebiliriz yardimci olmak isterim discord : dexaamasiyah
Kayra13' Alıntı: Merhabalar yeni bir FiveM sunucusu açtım sunucunun dosyalarında veya server cfg de sıkıntı olabilir. Yardımcı olabilecek varmı Genişletmek için tıkla ... Selam Kayra cok bilgi sahibi olmasam da az cok biliyorum dilersen sana ulasabilecegim bir yerden iletisime gecebiliriz yardimci olmak isterim discord : dexaamasiyah