Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Server kurdum fakat steam kontrolu yok steam açmayanlarda giriyor undefinedsteamıd yazıyor steam açık değil uyarısı versin istiyorum steam zorunlu yapmak istiyorum nasıl yapabilirim ?
Yeniyim umarım doğru yere açmışımdır QBCORE bu arada
Paketinizde yüksek ihtimalle Connectque adlı bir dosya mecvut. İçine girerek steam requirements yazan kod satırını true yapabilirsiniz. Bu kod satırı config'de bulunur.
Paketinizde yüksek ihtimalle Connectque adlı bir dosya mecvut. İçine girerek steam requirements yazan kod satırını true yapabilirsiniz. Bu kod satırı config'de bulunur.
Çok teşekkür ederim bundan önce farklı steamcheck.lua koduyla halletmiştim şimdi bu yöntem ile de çalışıyor test etmiş oldum
klasörü içerisinde Connectque/server/sv_queue_config.lua dosyasında Config.RequireSteam = true bu değer true olunca steam zorunlu oluyor false yapıncakalkıyor dediğiniz gibi
Yapamayan arkadaşlar için script hazırladım ilerde lazım olur diye bu [steam] klasorunu olduğu gibi resources klasoru içerisine atın ve server-data yada server.cfg ayar dosyanız nerede server.cfg açıp ensure [steam] kodunu ekleyip restart çekin çalışacaktır.