Merhaba,
En doğru bilgiyi buradan alabileceğimi düşündüğüm için üye oldum
Kendimi geliştirmek amaçlı bir sunucu açacağım, boş olacak düzenlemeleri vs. öğrenmek için açıyorum.
Birkaç sorum olacak ;
1- Fivem'de kasmadan oyamak&oynatabilmek için minimum sistem gereksinimleri nelerdir? (kendime ait barındırılan sunucum mevcut oradan yer açacağım)
2- Windows server 20xx hangisini kurmam gerekli, Fivem server için sunucuda GTA 5 olmak zorunda mı?
3- Ücretsiz üzerinde düzenlemeler yapabileceğim pack nereden bulabilirim? buradaki pack işimi görür mü?
4- Kurulum için bir video&döküman önerebilir misiniz?
5- Herşey hazır sunucu aktif (bunu merakımdan soruyorum) Fivem içerisinde listelenmesi için Boost vs. mevcut bunların fiyatlarını nereden öğrenebilirim?
Şimdiden teşekkürler
En doğru bilgiyi buradan alabileceğimi düşündüğüm için üye oldum
Kendimi geliştirmek amaçlı bir sunucu açacağım, boş olacak düzenlemeleri vs. öğrenmek için açıyorum.
Birkaç sorum olacak ;
1- Fivem'de kasmadan oyamak&oynatabilmek için minimum sistem gereksinimleri nelerdir? (kendime ait barındırılan sunucum mevcut oradan yer açacağım)
2- Windows server 20xx hangisini kurmam gerekli, Fivem server için sunucuda GTA 5 olmak zorunda mı?
3- Ücretsiz üzerinde düzenlemeler yapabileceğim pack nereden bulabilirim? buradaki pack işimi görür mü?
4- Kurulum için bir video&döküman önerebilir misiniz?
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
videoyu bulum ama bir bakar mısınız işimi görür mü?5- Herşey hazır sunucu aktif (bunu merakımdan soruyorum) Fivem içerisinde listelenmesi için Boost vs. mevcut bunların fiyatlarını nereden öğrenebilirim?
Şimdiden teşekkürler