Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konuyla ilgiil yorum yapmayacağım sadece yanıtınızla ilgili cevap vermek istedim. 3 tane alanda 1 tane kaliteli sunucu gelme ihtimali varken 3 yeri de kalitesiz bir sunucu aldığında ne olacak peki? . Kaliteli sunucu kalitesiz sunucu sınıflandırması yapmaya çalışmanız gereksiz olmuş .
Kime göre kaliteli sunucu, kime göre kalitesiz sunucu bu kişiden kişiye göre değişir genelleme yapmak yanlış olur ve sizin mantığınız ile yola çıkarsak da FivemTurk yetkilileri kaliteli ya da kalitesiz sunucu olduğunu bilemez dışarıdan çok hoş görünebilir fakat içerisi soru işaretleri ile doludur.
Ben buna katılmıyorum sonuçta para veriliyor istenirse tüm alanlar satın alınabilir herkese açık bir ortam açıkcası sizde para kazanın sizde tüm reklam alanlarını satın alın.
not: reklamdaki server ile uzaktan yakından alakam yoktur.