Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
aha çok şükür sevmeyenimiz yok
eyw bilader kalbimi kırdınprometheuss Hiç sevmem bu adamı ! ADFHSAGDFHSFGHJNFSGHJNSFGH
1 Yıldır yetkiliyim ve bir yıldır aranızdaki kavgalar bitmiyor sorun şu ki sende kavgalı olduğun insanlarda boş insanlar değil. (iki üç gereksiz dışında) Bence artık şu kavgaları bitirmelisiniz birleşseniz çooook güzel projeler çıkartabilirsiniz. ve en büyük destekçiniz ben olacağımfiveme hiç bir katkısı olmayıp 2 satır kodu birleştiremeyip paket yapan ve tek dertleri tanımadığı insanlara karşı ön yargısı olup sadece ortama ayak uydurmak için millete toxiclik yapan menfaatçi insanlar ben de illaki ilk başladığım zamanlar arkadaşlar gibi toplama bir şeyler yapmışımdır fakat o kadar bilgim ile insanlara sallamadım şuan bana sallayan çoğu kişiden çok bilgim vardır fakat halen çok şükür ilk günkü gibi toxic biri olduğumu düşünmüyorum
Beni az çok tanıyan bilir kimse ile sorunum olsun istemem ve daha önceden bana karşı böyle sallayan çoğu kişi ile şuan aram iyi halen 373 gün önce çıkardığım paket üzerinden bana toxiclik yapmaya çalışan insanlar var sonuç olarak benim ile derdi olan toxic olmayan (çoğunluk zevk için çoğu kişiye sallayan insanlar) bunlar dışında olan kişilerin bana karşı dertlerini dinleyip çözmeye çalışım eğer bir hatam var ise o hatamı kapatmaya çalışırım eleştiriye açık bir insanım fakat halen gelip bana 373 gün önceki mevzudan bahsetmeyin lütfen sonuç olarak ben bu ortam üzerinde aylarını yıllarını harcamış biriyim (lafım sana değil1 Yıldır yetkiliyim ve bir yıldır aranızdaki kavgalar bitmiyor sorun şu ki sende kavgalı olduğun insanlarda boş insanlar değil. (iki üç gereksiz dışında) Bence artık şu kavgaları bitirmelisiniz birleşseniz çooook güzel projeler çıkartabilirsiniz. ve en büyük destekçiniz ben olacağım
FivemTRBeni az çok tanıyan bilir kimse ile sorunum olsun istemem ve daha önceden bana karşı böyle sallayan çoğu kişi ile şuan aram iyi halen 373 gün önce çıkardığım paket üzerinden bana toxiclik yapmaya çalışan insanlar var sonuç olarak benim ile derdi olan toxic olmayan (çoğunluk zevk için çoğu kişiye sallayan insanlar) bunlar dışında olan kişilerin bana karşı dertlerini dinleyip çözmeye çalışım eğer bir hatam var ise o hatamı kapatmaya çalışırım eleştiriye açık bir insanım fakat halen gelip bana 373 gün önceki mevzudan bahsetmeyin lütfen sonuç olarak ben bu ortam üzerinde aylarını yıllarını harcamış biriyim (lafım sana değilSleekAssassin35 )
Bakitelli abim haklı konuşmuşfiveme hiç bir katkısı olmayıp 2 satır kodu birleştiremeyip paket yapan ve tek dertleri tanımadığı insanlara karşı ön yargısı olup sadece ortama ayak uydurmak için millete toxiclik yapan menfaatçi insanlar ben de illaki ilk başladığım zamanlar arkadaşlar gibi toplama bir şeyler yapmışımdır fakat o kadar bilgim ile insanlara sallamadım şuan bana sallayan çoğu kişiden çok kod bilgim vardır fakat halen çok şükür ilk günkü gibi toxic biri olduğumu düşünmüyorum
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!