Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Forumda satılan ücretli herşeyi ücretsiz bir şekilde yapıp paylaşacağım.

prometheuss

Üye
FT Kullanıcı
Konu linklerini atın ne istiyorsanız ücretsiz yapıp paylaşcam ne atarsanız atın 1 hafta içinde açık kaynak bir şekilde burada paylaşılacaktır ne atarsanız atın yapmaya üşenirsemde parası neyse satış hakları ile beraber alıp paylaşacağım

DF
Yav bu çocuk hala neyine güveniyor discord bot startlamayı bilmiyor burda atıcağınız her şeyi açık kaynak atıcam diyor alşu 20 milyonu git kendine dondurma al

DF
Konu linklerini atın ne istiyorsanız ücretsiz yapıp paylaşcam ne atarsanız atın 1 hafta içinde açık kaynak bir şekilde burada paylaşılacaktır ne atarsanız atın yapmaya üşenirsemde parası neyse satış hakları ile beraber alıp paylaşacağım
onu bunu boşver gel yeni proje yapıyoz alalım seni

DF
onu bunu boşver gel yeni proje yapıyoz alalım seni
olur dc den yazsana kanka
Yav bu çocuk hala neyine güveniyor discord bot startlamayı bilmiyor burda atıcağınız her şeyi açık kaynak atıcam diyor alşu 20 milyonu git kendine dondurma al
aynen kanka discord bot startlamayı bilmiyorum param yok iban at ben sana biraz harçlık göndereyim git bi tatil yap gel WhatsApp Görsel 2025-01-07 saat 20.16.50_ec90461c.jpg

DF
parası olmadan parasını atanları anlıyamıyorum vallahi ergenmisiniz olm

DF
IMG_3185.png

at o zaman bi ss görelim :)

QWTHQKWTHJTGWKL SS AT BEKLİYORUM
sadece fiba bankasındaki faize koyduğum para

DF
çocuk gibi varlıklara girmiyelim hiç altından kalkamassın hayatta en sevmediğim şeyi yaptırma bana

DF
Son düzenleme:

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//