Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
script error @es_extended/server/classes/player.lua:408:attempt to perform arithmetich on a boolen value <field 'weight'> hatası alıyorum nasıl çözebilirim.
Öncelikle paylaşım için çok teşekkürler çok kaliteli bir işe benziyor lakin çok fazla hata almaktayım. : mesela f2 ye basınca ekranda kalıyor ve kapanmıyor yardımcı olursanız sevinirim. (düzeltildi sadece klasörlerin sonunda 2 yazma olayından kaynaklıymış elinize sağlıkr)
Bunu zhonnz yaptı + burada paylaştı birde kendi yapmış gibi kendi adını vermiş nasıl bir emek hırsızısın anlamadım tamam bilgin yok bellide bari başkasınınki ben yaptım diye paylaşma utanmaz
Bunu zhonnz yaptı + burada paylaştı birde kendi yapmış gibi kendi adını vermiş nasıl bir emek hırsızısın anlamadım tamam bilgin yok bellide bari başkasınınki ben yaptım diye paylaşma utanmaz
Hiç bir problemi yoktur olan olursa bir yerde hata yapmıştır yardımcı olurum.
Animasyon eklidir.
Mk2 silahlar eklidir.
ifak gibi itemler eklidir.
Eğer marketler gelmiyor iste config de sql olmayan bir item vardır onu kaldırırsanız düzelir veya eklerseniz. Ekli dosyayı görüntüle 32517