Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayır herhangi bir hata yok, 3 kişi denedik biz mi beceremedik bilemedim.
İtemleri dataya ekledim sunucuya atıp start verdim. Önce üzerime pil itemi verdim sonra telsiz itemi verdim. Telsizi kullanınca herhangi bir menü çıkmadı. /telsiz komutunu filan da denedim
Hayır herhangi bir hata yok, 3 kişi denedik biz mi beceremedik bilemedim.
İtemleri dataya ekledim sunucuya atıp start verdim. Önce üzerime pil itemi verdim sonra telsiz itemi verdim. Telsizi kullanınca herhangi bir menü çıkmadı. /telsiz komutunu filan da denedim
Fizzfaur radio çalışıyor onu önceden denemiştim. Tokovoip aktif ve pasif iken de denedim. Ben içerisini kurcalayayım bi. Hiç bakmadan start verip test ettim sorunu belki çözerim.
Fizzfaur radio çalışıyor onu önceden denemiştim. Tokovoip aktif ve pasif iken de denedim. Ben içerisini kurcalayayım bi. Hiç bakmadan start verip test ettim sorunu belki çözerim.
aynı sorunu bende yaşıyorum pil yokken hata alıyorum varken de çalışmıyor bi hatada vermiyor. fiz in teslsizi sorunsuz çalışyıor. suya falan girdiğimdede bozumlma vss olmuyor.
edit// şimdi gördüm dpemotesten /e radio çekiyo bende o şekilde kayıtlı değil türkçe kullnaıyorum düzenleyip denicem
Bahsettiğiniz kısmı sildiğinizde suya girerseniz telefon ya da telsiz bozulmaz. Dileyenler bu şekilde kullanmak isterse konu üzerindeki fizzfau-radio kullanabilirler. Ben mevcut hata ile ilgili çalışıyorum. ?