Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kardeş istersen adama direk sunucu bilgilerini at girsin düzenlesin ? Ücretsiz paylaşılmış işte en kolay şeyi bile değiştiremicekseniz adamı boğmayın boşa açmayın sw vs boğulursunuz altından kalkamazsınız bak ben size Söyliyim baştan. Yorumlarına bakıyorum hepsi alakasız gereksiz şeyler.
Sa kardeş polise bildirim gitmiyor bende de onu naısl yapcaz hiç gelmedi bildirim acaba bişeyi yanlış mı yapıyom bu arada çok iyi paylaşmışın eline sağok kardeş
Ekledim fakat herşey sorunsuz bir sıkıntı var Kolay kredi kartını yapıyorum ondan sonra 15dk sonra diğerini yapabiliyorum ben şey istiyorum kolayı yaptıktan sonra diğerlerine yapabileyim hepsinin kendine özel süresi olsun bunu ayarlıyamadım 5 saatttir uğraşıyorum yardım edersen sevinirim ugurakay
ugurakay polis bildirim gitmiyor. Gidiyor ama şöyle gidiyor: Hack yapıp police'ye geçtiğimde gidiyor ama geçmediğimde gitmiyor. Yani hacker kişi hack yaptıktan sonra mesleğini police yaparsa polislere gidiyor .Diğer türlü normal hack yapıldığında gitmiyor.