Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar uzun süredir bir sunucu açmayı planlıyordum fakat paketimde giriş ekranı kapatılmıyor. loadingscreen dosyasını sildim fakat hala giriş ekranı bulunmakta. Bundan nasıl kurtulucam?
Merhabalar uzun süredir bir sunucu açmayı planlıyordum fakat paketimde giriş ekranı kapatılmıyor. loadingscreen dosyasını sildim fakat hala giriş ekranı bulunmakta. Bundan nasıl kurtulucam?
Giriş ekranı bulunmadığı takdirde fivemin ufak minigame'i açılabilir.
Kullandığın giriş ekranında bir hata vardır. Sunucu yüklendiği takdirde loading kapanmalı.
Farklı bir loading kurup dener misin ? Mesela en basitinden qb-loadingscreen..
Kullandığın giriş ekranında bir hata vardır. Sunucu yüklendiği takdirde loading kapanmalı.