Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
ram ekran kartı işlemci üçlüsünden dolayı bir sıkıntı yaşadığını zannetmiyorum yinede oyundayken cpu gpu, ram kullanımlarını takip et diskinin %25`inin boş olduğundan emin ol crystal disk mark ile diskinin hızını ölçüp bi terslik olup olmadığını kontrol et en sonunda hiçbiri olmazsa bad sector testi yapabilirsin hard diskine.kankam gta 5te fivemde harddiskde ve 500 gb yer var dolu değil anlayamıyorum oynadıgım sunucunun bi admini 1050 2gb ile drop yemiyor fakat ben yiyorum tek istedigim sabit fps oynamak bi yardımcı olun
başka fikri olan var mı ben harddisk ile alakası olduguunu düşünmüyorumram ekran kartı işlemci üçlüsünden dolayı bir sıkıntı yaşadığını zannetmiyorum yinede oyundayken cpu gpu, ram kullanımlarını takip et diskinin %25`inin boş olduğundan emin ol crystal disk mark ile diskinin hızını ölçüp bi terslik olup olmadığını kontrol et en sonunda hiçbiri olmazsa bad sector testi yapabilirsin hard diskine.
kanka şuan fivemdeyim CPU kullanımım %100 ekran kartı %60 grafiklerim maximumda neden oluyor buram ekran kartı işlemci üçlüsünden dolayı bir sıkıntı yaşadığını zannetmiyorum yinede oyundayken cpu gpu, ram kullanımlarını takip et diskinin %25`inin boş olduğundan emin ol crystal disk mark ile diskinin hızını ölçüp bi terslik olup olmadığını kontrol et en sonunda hiçbiri olmazsa bad sector testi yapabilirsin hard diskine.
cpu kullanımının %100 olması garip durum normalde o ekran kartıyla ve işlemciyle darboğaz yaşamaman gerek diye biliyorum virüs falan yemiş olma ihtimalin var mı?başka fikri olan var mı ben harddisk ile alakası olduguunu düşünmüyorum
kanka şuan fivemdeyim CPU kullanımım %100 ekran kartı %60 grafiklerim maximumda neden oluyor bu
anlamadım hdd neden pcden söküyorumFormat at, ekstra olarak HDD'in içerisinde ki verileri yedekledikten sonra PC'den sök, kır dök parçala ve çöpe at. Artık Ölü Teknoloji. ( Standart bir ev kullanıcısına göre. )
anlıuyorum fakat diğer oyunlarda problem yaşamıyorum ki yine de yemiş olabilir miyimbackdoor yemiş olabilirsin
temizinden bi format öneriyorum![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!