**Biz Kimiz?**
**Growler Roleplay** olarak herkesin az çok**"VoRP"**tarzı sunucu aradığını ve bizimde bu kişilerden olduğumuzu anlayınca **Growler Roleplay** adı altında bir sunucu açmak istedik.Herkese kaliteli hizmet vermek istiyoruz.
**Bilgi :**
Roleplay yapmasını sevenler ile birlikte bir ortamda bulunmak ve rol yapmak için sizide aramızda görmek istiyotuz ve bu imkanı size sunmak istiyoruz.**Hard Roleplay** tarzı serverları hep sevmişimdir örneğin maaşın 10-20 dolar gibi gelmesi gerçekten hoş ve zor olduğu için bu beni hep daha çok oynamayı itiyordum.Serverimizde **Tokovoip** bulunmaktadır.
**Yetkili Alımı Olacaktır**
**Kayıt İçin Discord Adresimiz :**
**Tanıtım:**
```✓Max FPS✓
✓2 Kartel✓
✓250+ Modlu Araç✓
✓Tokovip ve Radyo sistemi✓
✓Çete Mahalleleri✓
✓Gerçekçi Ekonomi✓
✓Hazır Whitelist Sistemi[Discord Whitelist]✓Şu Anlık Devre Dışı
✓Yüksek FPS✓ Roleplay'e uygun Paket✓
✓Ekip olarak gelenlere özel scriptler ✓
✓Gelişmiş Hastahene ve Karakol (2. kat dahil)✓
✓Sorunsuz Motel✓
✓Detaylı F3 Menü✓
✓Hacker Mesleği✓
✓NPC Taxi✓
✓Black Market✓
✓Sorunsuz Telefon✓
✓Habercilere Özel Kamera✓
✓Tüm Legal Mesleklere Alım Vardır✓
✓İlgili Bir Yönetim Ekibimiz Vardır Ve Tamamen Deneyimlidir.✓a
```
**Sunucu Özellikleri :**
8GB RAM
İ9 9900KS
90GB SSD
**Sen yoksan 1 kişi eksiğiz ? **
Marka şeklinde olma yolunda ilerliyoruz çok tanıdık ve yüksek takipçili Youtuberlar ile birlikte ortaklığımız vardır ve Growler Adında diğer oyunlarda da sunucularımız bulunmaktadır.
Yetkili Alımı Olacaktır...
**Growler Roleplay** olarak herkesin az çok**"VoRP"**tarzı sunucu aradığını ve bizimde bu kişilerden olduğumuzu anlayınca **Growler Roleplay** adı altında bir sunucu açmak istedik.Herkese kaliteli hizmet vermek istiyoruz.
**Bilgi :**
Roleplay yapmasını sevenler ile birlikte bir ortamda bulunmak ve rol yapmak için sizide aramızda görmek istiyotuz ve bu imkanı size sunmak istiyoruz.**Hard Roleplay** tarzı serverları hep sevmişimdir örneğin maaşın 10-20 dolar gibi gelmesi gerçekten hoş ve zor olduğu için bu beni hep daha çok oynamayı itiyordum.Serverimizde **Tokovoip** bulunmaktadır.
**Yetkili Alımı Olacaktır**
**Kayıt İçin Discord Adresimiz :**
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
**Tanıtım:**
```✓Max FPS✓
✓2 Kartel✓
✓250+ Modlu Araç✓
✓Tokovip ve Radyo sistemi✓
✓Çete Mahalleleri✓
✓Gerçekçi Ekonomi✓
✓Hazır Whitelist Sistemi[Discord Whitelist]✓Şu Anlık Devre Dışı
✓Yüksek FPS✓ Roleplay'e uygun Paket✓
✓Ekip olarak gelenlere özel scriptler ✓
✓Gelişmiş Hastahene ve Karakol (2. kat dahil)✓
✓Sorunsuz Motel✓
✓Detaylı F3 Menü✓
✓Hacker Mesleği✓
✓NPC Taxi✓
✓Black Market✓
✓Sorunsuz Telefon✓
✓Habercilere Özel Kamera✓
✓Tüm Legal Mesleklere Alım Vardır✓
✓İlgili Bir Yönetim Ekibimiz Vardır Ve Tamamen Deneyimlidir.✓a
```
**Sunucu Özellikleri :**
8GB RAM
İ9 9900KS
90GB SSD
**Sen yoksan 1 kişi eksiğiz ? **
Marka şeklinde olma yolunda ilerliyoruz çok tanıdık ve yüksek takipçili Youtuberlar ile birlikte ortaklığımız vardır ve Growler Adında diğer oyunlarda da sunucularımız bulunmaktadır.
Yetkili Alımı Olacaktır...