Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
https://www.fivemturk.net/threads/hard-rp-sunucumuz-icin-lsms-ekibi-ariyoruz.53504/ Bu konuma göz atabilirsinizMerhaba ben uzun süredir sunucu arıyorum ve bulamadım Ems rolune değer veren ve hard RP olan bir sunucu arıyorum bilen varsa yazabilir mi?
Merhaba ben uzun süredir sunucu arıyorum ve bulamadım Ems rolune değer veren ve hard RP olan bir sunucu arıyorum bilen varsa yazabilir mi?
Merhaba ben uzun süredir sunucu arıyorum ve bulamadım Ems rolune değer veren ve hard RP olan bir sunucu arıyorum bilen varsa yazabilir mi?
ÇEPNİ ROLEPLAY EMS EKİBİ VE OYUNCULARI ARIYOR KATILIRSAN SEVİNİRİZMerhaba ben uzun süredir sunucu arıyorum ve bulamadım Ems rolune değer veren ve hard RP olan bir sunucu arıyorum bilen varsa yazabilir mi?
EliteV adlı sunucumuz bu cuma start'ı verılcektır sadece ems degıl tum rollere deger veren bır ekıbız gereklı bılgılerı discord uzerınden ıletısıme gecerek verebılırımMerhaba ben uzun süredir sunucu arıyorum ve bulamadım Ems rolune değer veren ve hard RP olan bir sunucu arıyorum bilen varsa yazabilir mi?
Merhaba dostum sunucu arayışın devam ediyor mu ? ediyor ise görüşmek isterim seninle yakın zamanda açılacak bir sunucumuz var buna bir sunucu olarak değilde proje olarak bakıyoruz biz uzun soluklu bir proje olacak büyük yatırımlar büyük emeklerin olduğu bir sunucu. ilgilenirsen dönüş yapmanı rica edicem. Discord : lukewonMerhaba ben uzun süredir sunucu arıyorum ve bulamadım Ems rolune değer veren ve hard RP olan bir sunucu arıyorum bilen varsa yazabilir mi?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!