C ceyhunn Üye FT Kullanıcı Katılım 2 yıl 7 ay 25 gün Mesajlar 2 14 Eki 2024 #1 Hiçbir discord sunucusuna giremiyorum bütün linklerde aynı sorun veriyor gecersiz fln diyor ama linkler calışıyor ben giremiyorum
Hiçbir discord sunucusuna giremiyorum bütün linklerde aynı sorun veriyor gecersiz fln diyor ama linkler calışıyor ben giremiyorum
Norpf Moderator Moderatör Katılım 3 yıl 12 gün Mesajlar 535 Discord https://discord.gg/24GX8fmZee 14 Eki 2024 #2 discord bizde kapatıldığı için öyle sorunlar oluyor telefondan dene
Sado 𝐅𝐈𝐕𝐄𝐌𝐓𝐔𝐑𝐊 Yönetici Administrator Katılım 5 yıl 3 ay 22 gün Mesajlar 4,040 Web sitesi sadicanozkaya.com.tr 14 Eki 2024 #3 VPN veya DNS kullanarak bu problemi giderebilirsin, VPN Olarak önerdiğim Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.
VPN veya DNS kullanarak bu problemi giderebilirsin, VPN Olarak önerdiğim Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hasian Üye FT Kullanıcı Katılım 2 yıl 6 ay 4 gün Mesajlar 11 14 Eki 2024 #4 Selamlar github dan GoodbyeDPI indirmenizi tavsiye ederim. Youtube yasarsanız kurulum videosu çıkacaktır. Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol. (GİTHUB LİNKİ) Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol. Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Selamlar github dan GoodbyeDPI indirmenizi tavsiye ederim. Youtube yasarsanız kurulum videosu çıkacaktır. Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol. (GİTHUB LİNKİ) Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol. Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.