Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bunu indirin:ProgressBarı kullanmayı denedim fakat 2.kez bar gelmiyor sadece 1/3 oluyor
Bunu indirin:Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.(VT:Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.)
Progressbar ile yaptığınız değişiklikleri geri alın, scripti sıfırdan yükleyin. Sonrasında yalnızca hsn-bar yazan yerleri np-taskbar yapın ve başka hiçbir şeye ellemeyin. Çalışacaktır.
Veritabanında items bölümünde "bread" isminde bir item var mı?Ekli dosyayı görüntüle 36758
Hocam Düzkontak çalışıyor fakat arama da item gelmiyor konsolda bu geliyor son olarak nofity olarak hiç bir şey gelmiyor ayrıca yardımcı olduğun için minnettarım
Notify olayı için ben hepsini mythic_notify'a çevirdim. Buyrun değiştirilmiş versiyonu:
Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.(VT:Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.)
Notify olayı için ben hepsini mythic_notify'a çevirdim. Buyrun değiştirilmiş versiyonu:
Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.(VT:Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.)
spawnlocalvehicle olarak arat vehicleshopta exportu orayada koyEkli dosyayı görüntüle 36769
Her şey için çok teşekkürler son bir sorum daha olacakGaleri de exportu yaptım arabayı satın aldıktan sonra düz kontak seçeneği gelmiyor fakat galeride araçları seçerken düz kontak geliyor nasıl kaldırabilirim
"local plate = GetVehicleNumberPlateText(callback_vehicle)" yapıp dener misiniz?Ekli dosyayı görüntüle 36772
esx_advanceded garage de exportu koymama rağmen halen düz kontak çıkıyor ne yapabilriim
Buyrun, aracı düzkontak yapmak için üzerinizde "lockpick" itemi olması gerekli. Veritabanında items bölümüne "lockpick" itemini eklemeyi unutmayın.merhaba maymucukladıktan sonra polise bildirim gitmesini ve maymuncuklamak için item gereksinimini nasıl yapabilirim kusura bakmayın bu konularda pek bir bilgim yok eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Buyrun, aracı düzkontak yapmak için üzerinizde "lockpick" itemi olması gerekli. Veritabanında items bölümüne "lockpick" itemini eklemeyi unutmayın.
Link:Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.(VT:Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.)
Not: Maymuncuğu silme eventi eklemeyi unutmuşum. Linki güncelledim.
güzel kardeşim rica etsem menu_defaultunu paylasırmısın dc : Δ Onur#1000Ekli dosyayı görüntüle 36769
Her şey için çok teşekkürler son bir sorum daha olacakGaleri de exportu yaptım arabayı satın aldıktan sonra düz kontak seçeneği gelmiyor fakat galeride araçları seçerken düz kontak geliyor nasıl kaldırabilirim
plateyi en alta koymuşsun güzel kardeşim exportu platenin altına çekEkli dosyayı görüntüle 36874
böyle yapmama rağmen hala maymuncuk atmadan çalışmıyor
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!