B blacould Üye FT Kullanıcı Katılım 9 ay 27 gün Mesajlar 1 27 Haz 2024 #1 qb ox esx vb. id veya isim ile envanterden eşya vere bilen bir envanter arıyorum önere bileceğiniz bir envanter varmı
qb ox esx vb. id veya isim ile envanterden eşya vere bilen bir envanter arıyorum önere bileceğiniz bir envanter varmı
HrZnDevelopment Üye FT Kullanıcı Katılım 5 yıl 4 ay 2 gün Mesajlar 462 Discord discord.gg/horizondevelopment 27 Haz 2024 #2 Ne istediğini anlayamadım /giveitem id item miktar yazabilirsiniz bunu için ekstra bir envanter ihtiyacı yok qb-vorenin içerisinde
Ne istediğini anlayamadım /giveitem id item miktar yazabilirsiniz bunu için ekstra bir envanter ihtiyacı yok qb-vorenin içerisinde
codexartstudios CodeXart Studio's™ Kurumsal Üye VIP Plus Designer Developer VIP Üye FT Kullanıcı Katılım 2 yıl 5 ay 13 gün Mesajlar 410 Web sitesi codexart.com.tr 29 Haz 2024 #3 blacould' Alıntı: qb ox esx vb. id veya isim ile envanterden eşya vere bilen bir envanter arıyorum önere bileceğiniz bir envanter varmı Genişletmek için tıkla ... Envanterde ver kısmındaki oyuncu isimlerinden mi bahsediyorsunuz?
blacould' Alıntı: qb ox esx vb. id veya isim ile envanterden eşya vere bilen bir envanter arıyorum önere bileceğiniz bir envanter varmı Genişletmek için tıkla ... Envanterde ver kısmındaki oyuncu isimlerinden mi bahsediyorsunuz?