Knk neyini indirmişim o hudu trolüne yaptım olayın arkasını bilmeden laf yapma sadece bir ss atıcam anlamadıysan git intihar et en yakın zamanda
Ekli dosyayı görüntüle 104460
Olay burdan çıktı taşşağına adamdan birşey istedik olay oraya döndü bilmediğin şeyler hakkında konuşma
Çok tuhaf evine çocuk şube geldi ifadeni almak için ama yaşıtlarına türeme diyorsun
İnsanların sana verdiği zararın kat ve katını sen onlara verdin senin bu platformda barınman bile çok saçma
Lafınada kime türeme dedim ben bu mesajlarda bi ss atarmısın knk anlayamadım şizofrenmisin nesin ayrıca ben ne seni nede herhangi birisini dolandırdım sizi keyime ortak ettim bu kadar içerisindeki scriptler senin değil bizim olur ortak olduğumuzda bunu bile anlamayan insanla zaten iş yapılmaz beni bilen bilir ben kimseyi dolandırmadım veremediğim sözler elbet olmuştur her insan hata yapar bunu olgunlukla karşılamak gerekir ben daha yeni 18'ine girecek bir insanım ve hayatı yeni yeni öğreniyorum evet psikolojik sorunlarım var ama buna rağmen benimle iş yapan dostlarım var beni seven insanlar var hiç kimse sevmese bile ben yine yaptığım işten vazgeçmem isterse herkes nefret etsin irade diye buna denir bir iki tane süt çocuğunun ismimi karalamaya çalışması saçma birşey bilinki bir insan sevilmiyorsa diğerlerinin istemediği birşey yaptığı içindir
++ ha bide biz burda aq yazsak gelip mesajı silecek forum adminleri ve moderatörleri burda // lafına birşey yapmıyor bu forumdan harbi bi cacık olmaz olmuş ekstra burdan fivemtürkede gireyim;
Ekli dosyayı görüntüle 104461
Mal lafına alınıp 24 (EDİT-timeout 1 haftaymış XD)saat timeout atılıyor burda // diye hitab edilen insanlar var tebrik ediyorum sizi knk valla forumu iyice //