Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

Paylaşım (İSRAFİL veya İSRAİL)'İN SCRİPTLERİ

Forumda 0Resmon-a ait bir sc leaklemedim kim leaklemiş ne leaklemiş bilemem İsrafil ile aram iyi olabilir senelerdir tanıyoruz birbirimizi Adez'in gelip bana kem küm yapması hosuma gitmedi gereken insanlarda kendisine gerektiği cevabı verdi kankam uzatmanın bi manası yok bence
kanka birebir ben yolladim o post linkini adeze gym scripti falan miydi neydi direkt kaldirti zaten forumdan

DF
Biliyorum adamlar script çıkartıyor yabancılar takır takır alıyor koymaz cunku türklerde leak pesinde vaktini öldürüyor o konudan haklısın ama adez'te sırf para kazanıcak diye gidip open satmasaymıs sıkıntı yaşamazmıs belli ki .d

open satmasının sebebi scriptleri genelde bozuk oluyor sunucu sahipleri kendileri düzeltiyor bugları :D XD

DF
kanka hatirlarsan 0r-hud-v3 de ki speedometer i kendi scriptine ekledin arti olarak hudun birebir 0r-hud-v3 e benziyor

sana yanlisi olmayan insanin sozunden cikmiyor musun yani kopegi mi oldun anlamadim
Seni severim ama uslüb'unu koruyarak konuş seninle bi derdim yok bu konu seni ilgilendirmez.
Adam gelip bana sataşmış konudan çıkarsan sevinirim kalp kırmaya gerek yok kimsenin köpeği değiliz kimseyide savunmuyoruz.
Sırf İsrafil ile aram iyi diye böyle problemler yaşanıyosa kralınında //
open satmasının sebebi scriptleri genelde bozuk oluyor sunucu sahipleri kendileri düzeltiyor bugları :D XD
hahahaha

DF
Moderatör tarafında düzenlendi:
Biliyorum adamlar script çıkartıyor yabancılar takır takır alıyor koymaz cunku türklerde leak pesinde vaktini öldürüyor o konudan haklısın ama adez'te sırf para kazanıcak diye gidip open satmasaymıs sıkıntı yaşamazmıs belli ki .d
kanka kimse para pesinde kosmuyor insanlarin ne yaptiklarini bilmeden para goz diyorsunuz adamlara kimse para icin open source paylasmiyor magaza da izlenen bir politika var ve o izleniyor + olarak bir open paylasmasak vrp kullanan adam veya editlenmis qb-core kullanadan adam gelip aliyor open source
hangi scriptler bozuk kanka cikart goster duzeltelim sahsen bozuk diye acilan ticketlerin %70 yetersiz dokuman okuma bilgisi %15 kod uyumsuzlugu adamlarin paketleri bizim scriptler ile uyumlu olmuyor cunku biz 0 qb veya esx paket icin yapiyoruz adam kendisi editlenmis qb kullaniyor geri kalan %15 ise yeni cikan scriptlerin hatasi ve onlarda direkt olarak updateleniyor discorda ki update kanalindan takip edebilirsiniz fivem lua krali qb-core krali da olsaniz herkes hata yapar onlar da en kisa surede fixleniyor
Vezironi de kardeşimdir Jakrino'da kardeşimdir Jakrino bu tebex işlerinden annesine araba satın aldı bunu kimse yapamaz kolay kolay bu bir başarıdır

+ olarak adezbey konusunda gerçekten patladım komik bi arkadaş kendisi hangi kafada ne yaşıyor inan bilmiyorum :)
annesine araba almis diyorsun da annesine araba hediye edip yaninda 112 alo paketi de hediye mi kadinin telefonu susmuyor evden polis ambulans eksik olmuyor

DF
Son düzenleme:
kanka kimse para pesinde kosmuyor insanlarin ne yaptiklarini bilmeden para goz diyorsunuz adamlara kimse para icin open source paylasmiyor magaza da izlenen bir politika var ve o izleniyor + olarak bir open paylasmasak vrp kullanan adam veya editlenmis qb-core kullanadan adam gelip aliyor open source

hangi scriptler bozuk kanka cikart goster duzeltelim sahsen bozuk diye acilan ticketlerin %70 yetersiz dokuman okuma bilgisi %15 kod uyumsuzlugu adamlarin paketleri bizim scriptler ile uyumlu olmuyor cunku biz 0 qb veya esx paket icin yapiyoruz adam kendisi editlenmis qb kullaniyor geri kalan %15 ise yeni cikan scriptlerin hatasi ve onlarda direkt olarak updateleniyor discorda ki update kanalindan takip edebilirsiniz fivem lua krali qb-core krali da olsaniz herkes hata yapar onlar da en kisa surede fixleniyor

annesine araba almis diyorsun da annesine araba hediye edip yaninda 112 alo paketi de hediye mi kadinin telefonu susmuyor evden polis ambulans eksik olmuyor

Kardeşim no zaaf ben publicten ts3ten geliyorum daha 9 10 yaşındayken cs 1.6'da zombi builder sunucusu yapıyordum jailbreak sunucusu yapıyordum o zamanlar illegal platform vardı hala var ama türeme doldu ben o yaşlarda açık hat satıyordum bence insanların beni çekememesi ve bana zarar vermeye çalışması kadar zevk veren birşey yok çünkü tek yapabildikleri bu. Bu zamana kadar evimin kapısına gelen bi allahın kulu olmadı tek yapabildiklerinin bu olması inan çok zevk verici

DF
Karı gibi kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz. Chatgpt'e script yazdırmakla developer olunmuyor. Azıcık laf degil icraat yapın
Karılar konuşur babalar para yapar.

1744019165287.png

DF
Şanslısın ben senden sonra geldim eğer senden önce gelseydim emin ol tek kazanacağın para ile noodle yerdin
bu piyasa da 0resmondan once de firmalar vardi ama su an hepsi kapali bu fivem de once acilip kapanmasi degil magazanin tutunabilmesi sen eger ki kaliteli hizmet kaliteli script yapmiyorsan elenirsin kardesim

verdigimiz hizmete kaliteye erismeyen firmalar arkamizdan laf yapan firmalar kazandigimiz paraya sahip olacaklari tek an ruyadir

DF
bu piyasa da 0resmondan once de firmalar vardi ama su an hepsi kapali bu fivem de once acilip kapanmasi degil magazanin tutunabilmesi sen eger ki kaliteli hizmet kaliteli script yapmiyorsan elenirsin kardesim

Bundan 3 ay sonraya söz vermeye ne dersin? Aylık satışlarımı 3 katına çıkartacağım yani şuanda 700 euro civarı kazanıyorum eğer 3 ay sonra 2000 euro kazanırsam olayın gerçektende tarihle alakalı olduğunu kabul ediceksin fakat eğer başaramazsam her dediğinizde haklısınız

DF
Bundan 3 ay sonraya söz vermeye ne dersin? Aylık satışlarımı 3 katına çıkartacağım yani şuanda 700 euro civarı kazanıyorum eğer 3 ay sonra 2000 euro kazanırsam olayın gerçektende tarihle alakalı olduğunu kabul ediceksin fakat eğer başaramazsam her dediğinizde haklısınız
kanka 2000 euro kazansan ne kazanmasan ne 0resmonun kazandigi paranin %1i bu para

DF
Kardeşim no zaaf ben publicten ts3ten geliyorum daha 9 10 yaşındayken cs 1.6'da zombi builder sunucusu yapıyordum jailbreak sunucusu yapıyordum o zamanlar illegal platform vardı hala var ama türeme doldu ben o yaşlarda açık hat satıyordum bence insanların beni çekememesi ve bana zarar vermeye çalışması kadar zevk veren birşey yok çünkü tek yapabildikleri bu. Bu zamana kadar evimin kapısına gelen bi allahın kulu olmadı tek yapabildiklerinin bu olması inan çok zevk verici
Çok tuhaf evine çocuk şube geldi ifadeni almak için ama yaşıtlarına türeme diyorsun
İnsanların sana verdiği zararın kat ve katını sen onlara verdin senin bu platformda barınman bile çok saçma
valla knk ben sayın ayazwai abiminde kullandığı miyolneri kullanıyorum son zamanlarda ki ben mağazayı yani Sweepz Shop'u açalı zaten 3 ay oldu ilk ay çevreye duyurdum ikinci ay script yayınladım üçüncü ay bekledim ve sonuç bu hem madem çalarak bu kadar kolay para kazanıyorum sende yap sende kazan her scriptimin dmca haklarına sahibim

Ekstra: Adez abinde bizden çalıyorsun diyordu çaldığım birşey bulamayınca cevap veremedi
1. si 0r_hudu kopyaladın satışa çıkarttın
2. si 0r ın op aldığım scleri benim keyime atmadan bilgisayarına indirdin acaba ne için indirdin
Adez abinin paylaşımınıda çok amatörce buldum gerek yoktu.

DF
Uygunsuz Dil
Çok tuhaf evine çocuk şube geldi ifadeni almak için ama yaşıtlarına türeme diyorsun
İnsanların sana verdiği zararın kat ve katını sen onlara verdin senin bu platformda barınman bile çok saçma

1. si 0r_hudu kopyaladın satışa çıkarttın
2. si 0r ın op aldığım scleri benim keyime atmadan bilgisayarına indirdin acaba ne için indirdin
Adez abinin paylaşımınıda çok amatörce buldum gerek yoktu.

Knk neyini indirmişim o hudu trolüne yaptım olayın arkasını bilmeden laf yapma sadece bir ss atıcam anlamadıysan git intihar et en yakın zamanda

1744038212810.png

Olay burdan çıktı // adamdan birşey istedik olay oraya döndü bilmediğin şeyler hakkında konuşma

Lafınada kime türeme dedim ben bu mesajlarda bi ss atarmısın knk anlayamadım şizofrenmisin nesin ayrıca ben ne seni nede herhangi birisini dolandırdım sizi keyime ortak ettim bu kadar içerisindeki scriptler senin değil bizim olur ortak olduğumuzda bunu bile anlamayan insanla zaten iş yapılmaz beni bilen bilir ben kimseyi dolandırmadım veremediğim sözler elbet olmuştur her insan hata yapar bunu olgunlukla karşılamak gerekir ben daha yeni 18'ine girecek bir insanım ve hayatı yeni yeni öğreniyorum evet psikolojik sorunlarım var ama buna rağmen benimle iş yapan dostlarım var beni seven insanlar var hiç kimse sevmese bile ben yine yaptığım işten vazgeçmem isterse herkes nefret etsin irade diye buna denir bir iki tane süt çocuğunun ismimi karalamaya çalışması saçma birşey bilinki bir insan sevilmiyorsa diğerlerinin istemediği birşey yaptığı içindir
++ ha bide biz burda aq yazsak gelip mesajı silecek forum adminleri ve moderatörleri burda // lafına birşey yapmıyor bu forumdan harbi bi cacık olmaz olmuş ekstra burdan //;

1744038644315.png

Mal lafına alınıp 24 (EDİT-timeout 1 haftaymış XD)saat timeout atılıyor burda // diye hitab edilen insanlar var tebrik ediyorum sizi knk valla forumu iyice //

DF
Knk neyini indirmişim o hudu trolüne yaptım olayın arkasını bilmeden laf yapma sadece bir ss atıcam anlamadıysan git intihar et en yakın zamanda

Ekli dosyayı görüntüle 104460

Olay burdan çıktı taşşağına adamdan birşey istedik olay oraya döndü bilmediğin şeyler hakkında konuşma

Lafınada kime türeme dedim ben bu mesajlarda bi ss atarmısın knk anlayamadım şizofrenmisin nesin ayrıca ben ne seni nede herhangi birisini dolandırdım sizi keyime ortak ettim bu kadar içerisindeki scriptler senin değil bizim olur ortak olduğumuzda bunu bile anlamayan insanla zaten iş yapılmaz beni bilen bilir ben kimseyi dolandırmadım veremediğim sözler elbet olmuştur her insan hata yapar bunu olgunlukla karşılamak gerekir ben daha yeni 18'ine girecek bir insanım ve hayatı yeni yeni öğreniyorum evet psikolojik sorunlarım var ama buna rağmen benimle iş yapan dostlarım var beni seven insanlar var hiç kimse sevmese bile ben yine yaptığım işten vazgeçmem isterse herkes nefret etsin irade diye buna denir bir iki tane süt çocuğunun ismimi karalamaya çalışması saçma birşey bilinki bir insan sevilmiyorsa diğerlerinin istemediği birşey yaptığı içindir
++ ha bide biz burda aq yazsak gelip mesajı silecek forum adminleri ve moderatörleri burda // lafına birşey yapmıyor bu forumdan harbi bi cacık olmaz olmuş ekstra burdan fivemtürkede gireyim;

Ekli dosyayı görüntüle 104461

Mal lafına alınıp 24 (EDİT-timeout 1 haftaymış XD)saat timeout atılıyor burda // diye hitab edilen insanlar var tebrik ediyorum sizi knk valla forumu iyice //

Mal lafına alınmadım, sen benim gözümde herhangi bir kişi olarak görüyorum o kadar ciddiye almadım ki seni banlamadım kalıcı olarak forumdan ve discord üzerinden, burda ki küfür ve hakaretleri ekip arkadaşlarım müdahale edecektir sen hiç merak etme.

DF
Mal lafına alınmadım, sen benim gözümde herhangi bir kişi olarak görüyorum o kadar ciddiye almadım ki seni banlamadım kalıcı olarak forumdan ve discord üzerinden, burda ki küfür ve hakaretleri ekip arkadaşlarım müdahale edecektir sen hiç merak etme.
Rica ediyorum Sado Bey, Ekip arkadaşlarınız Bazı arkadaşların // gibi laflarda bulunması konusunda da işlem yapsın.

DF

Ekli dosyayı görüntüle 104460

Olay burdan çıktı // adamdan birşey istedik olay oraya döndü bilmediğin şeyler hakkında konuşma

++ ha bide biz burda aq yazsak gelip mesajı silecek forum adminleri ve moderatörleri burda // lafına birşey yapmıyor bu forumdan harbi bi cacık olmaz olmuş ekstra burdan //;

Ekli dosyayı görüntüle 104461

Nasıl bi trol bu tam olarak LPSALKPAOO
adam sana açık açık anlatmış her şeyi ki böyle bir şey istemen bile saçma
beni keyine ortak etmiş babababa
ayrıca keyinde toplasan 3-5 sc vardı kullandığım
2 sinin ui parasını ben verdim yaptın sitende sattın :D
1 i de zaten safarin i dolandırıp aldığı rtx lunaparka çöktün forumda konusu var hala
keyi komple ben dizdim a-z ye kadar
ekstra olarak sana güzel bir parada ödedim paket yapman için ortada pakette yok
dua et senin gibi bir çarla uğraşmak istemediğim için o davanın üstünde durmadım sadece aldığım scleri almakla kalmazdım o tebexdeki kazancının 10 katını sana ödetirdim.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//