JavaJs
discord.gg/javajs - Fivem ile alakalı herşey
VIP Plus
Sunucu Sahibi
Designer
Developer
VIP Üye
FT Kullanıcı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
knk o botu sadece türkçeleştirip satmadım her halde
ooooo sen benden script dilenmiyormuydun olum milletten iste bana ver felan diyordun takas yapalım diye yalvarıyordun sülük seniLinkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.
olum sen ne yuvarlak bi çocuksun lan QĞWPDOQWPĞDOQPWĞOQĞWPDOQWPĞDOPĞ dua et hesabın deleted user he telefonda video vardı yalvardığının videosu hesabındaki dm lere bakılmıyor şuan o crows rp ye ne lazım halledlim iki dakika diyip de rat atmaya çalışan sperm hücresisin kendi mesajlarınıda atsana nasıl bana yalvardığını 4 ay önceki mesajları mı gösteriyonyokEkli dosyayı görüntüle 83312Ekli dosyayı görüntüle 83313Ekli dosyayı görüntüle 83314Ekli dosyayı görüntüle 83318Ekli dosyayı görüntüle 83315Ekli dosyayı görüntüle 83316Ekli dosyayı görüntüle 83319Ekli dosyayı görüntüle 83320Ekli dosyayı görüntüle 83324Ekli dosyayı görüntüle 83323Ekli dosyayı görüntüle 83321Ekli dosyayı görüntüle 83317Ekli dosyayı görüntüle 83322
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!