Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Doğru okuttuysan gelir,ayrıca blipsleri kapalı olabilir koordinatlardan tp atıp bakabilirsin gelmiş mi diye yardım lazımsa discorddan ulaşabilirsin Barış#9999
Doğru okuttuysan gelir,ayrıca blipsleri kapalı olabilir koordinatlardan tp atıp bakabilirsin gelmiş mi diye yardım lazımsa discorddan ulaşabilirsin Barış#9999
Aga sql e okutuyorum herşeyi yapıyorum fakat oyuna girerken ''Couldn't load resource pk_propiedades from resources:/pk_propiedades/: Could not open resource metadata file resources:/pk_propiedades//__resource.lua''. hatası alıyorum Birisi yardımcı olabilir mi ?
bende kendim yaptım demedim kardeşim sorunlu bir dosya türkçeleştirmesi olsun sql dosyası olsun biz sql i kendimiz el ile düzenledik türkçeleştirmesinde evlerin isimlerini değiştirmeye çalışınca hata veriyor evleri satın alırken sorun yaşarsınız yabancı sitelerde paralı olanların çoğunu ben ücretsiz şekilde düzenliyip kanalımda paylaşıyorum
bende kendim yaptım demedim kardeşim sorunlu bir dosya türkçeleştirmesi olsun sql dosyası olsun biz sql i kendimiz el ile düzenledik türkçeleştirmesinde evlerin isimlerini değiştirmeye çalışınca hata veriyor evleri satın alırken sorun yaşarsınız yabancı sitelerde paralı olanların çoğunu ben ücretsiz şekilde düzenliyip kanalımda paylaşıyorum
Teşekkür ederim abi bilgi için. Düzenlediğini paylaşabilme imkanın var mı ? Bende inceledim de Sql tarafında evet bazı sıkıntılar mevcut, sen blipleri elle mi ekledin abi blipsbuilder ile.