DM Üzerinden yazdığımız makara muhabbetleri konuda sanki resmi kurumsal bir konuşmaymış gibi yansıtman harika xd
uEats Scriptinin proje fikri bana ait ayrıca Spawn Selector için vt sini falan çıkartmaya uğraşıp bu konuya yerleştirdiğin front end içeriği kullanıma alınmadı.
CanRow tarafından tekrardan vue js kullanılarak kodlandı ve tebexe çıkartıldı.
Proje veya ürün olarak çıkartıp sergilemeyi planladığım bir şeyin benim için maddi değeri pahabiçilemezdir. O kadar düşük insanlar değiliz. Her şey para değil.
En başından beri sana destek veren kişileri bu şekilde tasarım kopyalayarak uğraştırman, sonrasında destek veren kişilere script satılmamasına rağmen front endini ortaya çıkarttığın şeyden yaparken ne parası yaparım önemli değil derken ben ise ben kazanırsam sen de kazanırsın derken sonra olmayan gelir üzerinden para almadığını sürekli vurgulaman, geçen yaz yapılan uEats scriptini Kuryeden, Kargoya çekip aynı işleyişi vurup geçmen üzücü. Script projesi yapmak istiyorsan konsepte uygun daha mantıklı ekstralar çıkartmalısın.
Birde oraya Kar Marjı alırım ss leri bir şeyleri atmışsın. Ya psikiyatrik sorunların var, ya bizimle hiç tanışmadın samimiyet kurmadın. Yada sıkışınca elde ne var ne yok makara muhabbet farketmeksizin çamur at izi kalsın tarzı savunma yapmaya çalışıyorsun.
Bu tam bir loser hareketi. Attığın sste de yazdığım gibi bildiğin bilgileri bilsem Aylık 20-30K kazançlı bir ui/uixci rahatlıkla olabilirdim. Ama sen bu seviyede tıkılıp kalmanın peşinde isen onun sebebini psikolojik bozukluğun olarak görüyorum.
Sana gelecek hayatında sağlık ve akıl fikir dileriz.
- keremu