Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Özel depo dostlarım, yani police mesleğine sahip herkes açıyor ancak herkesin ayrı bir dolabı var. Motel sistemlerinde çalışacağını sanmıyorum. M3'e uyarlanabilir mi bilmiyorum ancak bence uyarlanabilir.
Kendi paketimde disc sistemimde parayı item olarak kullanıyorum. Şöyleki depoya attığım para item olarak üzerimden gidiyor fakat datamdaki moneyden gitmiyor. Fixlenirse çok güzel olabilir. Vakit bulursam fixlemeye çalışacağım eğer fixlersen buradanda çözümünü iletirim indirecek arkadaşların dikkatine.
Kendi paketimde disc sistemimde parayı item olarak kullanıyorum. Şöyleki depoya attığım para item olarak üzerimden gidiyor fakat datamdaki moneyden gitmiyor. Fixlenirse çok güzel olabilir. Vakit bulursam fixlemeye çalışacağım eğer fixlersen buradanda çözümünü iletirim indirecek arkadaşların dikkatine.
Aynen bi stash incelemsi yapıcam normal düz menu depolardada aynı sıkınıtıyı yaşamıştım onu item ismi ile çözmüştüm şimdi stashe bakıcam dediğin gibi umarım çözerim
Öncelikle script için teşekkürler , bu gün scripti kurdum denedim her şey istediğim gibi ama şöyle bir sıkıntı fark ettim (bu sorun bende olabilir) sw yi resleyip tekrardan depoma bakınca sadece silahlarımın kaybolduğunu fark ettim , tekrardan teşekkürler
Öncelikle script için teşekkürler , bu gün scripti kurdum denedim her şey istediğim gibi ama şöyle bir sıkıntı fark ettim (bu sorun bende olabilir) sw yi resleyip tekrardan depoma bakınca sadece silahlarımın kaybolduğunu fark ettim , tekrardan teşekkürler